bilder med tekst

Hei! Sorry for lite blogging, jeg sa jeg skulle bli flinkere til å blogge, men det har jeg ikke blitt.

Nå er vi endelig ferdig med musikal også, jeg er så utrolig lei av løvenes konge og hele musikalen. Jeg skal aldri se Løvenes Konge igjen!

Innlegget skulle egentlig handle om bilder med tekst da (eller noe sånt), men det skle litt ut. Jeg har tatt to bilder som jeg har redigert og skrevet tekst på. Fått litt inspirasjon fra weheartit.com.

Slik så jeg ut på musikalen forresten.

Bildene er ikke så spessielt bra eller fine, men øvelse gjør mester!

ph_karolina

hva synst du ?

marthe sofie

18.02.2011 kl.16:46

fine bilder! :)
Solveig Kristine

01.03.2011 kl.17:14

Likte godt det øverste bildet, fordi du fikk frem symbolikken i ordene, samtidig som du fikk det frem med fontvalget ditt. En sterk font, om at det er vanskelig å gi slipp, og en litt rotete avstand mellom bokstavene under, som gjorde det litt vanskligere å lese, som da symboliserte at det er vanskligere å ikke gi slipp. Den blurrede bakgrunnen kan være symbol for at det er enkelt og greit blurry når en skal ta ett valg. Ti poeng for den! ;D

Bilder under ble litt rotete, i og med det er mange detaljer på bildet, og en håndskrift som da ble litt kronglete blandt alle de andre detaljene. Jeg ville valgt en enklere font, eller evnt lagt noe bak for å distansere teksten litt fra bakgrunnen. Dette er ABSOLUTT ingen fasit, bare mine synspunkt. :)
Skriv en ny kommentar
hits