SNIKK SNAKK

Heihei! Først så må jeg beklage for at jeg har vært helt ræva på å blogge den siste tiden, føler egentlig at jeg starter hvert eneste blogg innlegg med den setningen. Jeg er helt tom for ideer om hva jeg kan blogge om og har vært helt borte den siste tiden. Idag så satt jeg i flere timer å prøvde å finne ut hvorfor passordet mitt ikke funket på facebook, jeg var sint og trodde noen hadde hacket meg og endret passordet mitt! Så fant jeg ut at jeg hadde endret passordet mitt dagen før.. 

 

Jeg er så lei av skole og eksamen snakk, og ikke nok med det så gir lærerene oss tusenvis av prosjekt, innleveringer og prøver. Her om dagen fikk jeg vite at vi kom opp i eksamen fredag den 13! Hvis jeg kommer opp i matte eller spansk så tror jeg at jeg skyter meg selv, da er fremtiden min ødelagt. Overdramatisk much? Ja, en smule.

 

Men jeg får nøye meg med at det er snart påskeferie og at om 9 dager er jeg i London! Det blir så deilig å komme seg vekk fra alt en liten stund. No offence kjære venner, jeg er glad i dere alle sammen.

 

Jeg har forresten farget håret, nå har jeg min naturlige hårfarge. Har ikke noe skikkelig ''før'' bilde, så dere får nøye dere med ''etter'' bilde. Ignorer rotet, takk.

 

 

Fikset tennene har jeg også gjort, så nå tør jeg å smile igjen. 

 

Hva vil du lese på min blogg?

 

-karolina

Kamilla

10.04.2011 kl.18:29

Fine bilder :)
Solveig Kristine

14.04.2011 kl.14:25

Up, and going! Great :) keep it up!
Skriv en ny kommentar
hits