hey there!

Først og fremst vil jeg bare skrive kondolere, hvil i fred, til alle pårørte og til de som er borte. Har i grunn ikke så veldig mange ord å si om denne hendelsen. Er ufattelig at noe slikt kunne skje! Men som sagt, vi alle må komme videre, og kjempe for at noe slikt aldri skjer igjen! 

Karolina er forsatt på ferie og hun og slekta fikk det med seg på radioen, det var sol og 30 grader og på ett minutt var det svarte skyer med torden og lyn! Så de satt inne og hørte alt som hadde skjedd på radioen. 


<3

Både jeg Karolina har tenkt på tattovering. Hun har snakket veldig mye om en tekst som betyr noe på ryggen, men nå i det siste har hun hatt veldig lyst på en fjær på ryggen eller på ribbebeina.


( den ene uten believe)

Nå som hun er i Lithauen er det billigere å ta der enn her i Norge, så kanskje når hun kommer hjem har hun sin første tattovering! wii.

Jeg har hatt lyst på tattovering veldig lenge! Jeg har lyst på mange på mange steder, så for meg blir det en veldig vansklig avgjørelse.



Synest denne er veldig fin! Om jeg skulle hatt denn tror jeg at den måtte ha vert mindre, og kanskje en anna plass!

Har så mange tanker om tattoveringer, så jeg kan ikke legge ut noen bilder av tattovering som er i hodet mitt og ikke in real life. 

Har du tattovering? Hva og hvor?

- A (blogg)





Irene

25.07.2011 kl.22:42

Jeg har lyst på tattovering :)
Skriv en ny kommentar
hits