SKOLE, DANS OG ANNET TULLBALL

Hei! Herregud, vi har prøve imorgen og jeg kan ikke noe, jeg har lest gjennom kapittelet ca. 10 ganger, men kan fortsatt ingenting. Geografi, jeg er jo egentlig flink i det, platedrift, vulkaner, jordskjelv osv. Jeg burde skjerpe meg, jeg tror jeg fortsatt har sommerferie i hodet mitt. Jeg lengter etter sol, ferie, varme og dager uten bekymringer. Noen som vet om en effektiv måte å lese til prøve på?

 

Jeg har forresten begynt på igjen med dans, hiphop/street. Jeg brukte å danse hele tiden når jeg var mindre, jeg var med i en gruppe, vi vant en eller annen pris, husker ikke...jeg var sann ca. 6-7 år da. Også når jeg flyttet til Norge begynte jeg å danse litt hip hop, mamma hadde lagt store planer for meg. Hvis jeg trente hver dag i 6 år, så kunne jeg melde meg på dansefeber når jeg var 16. Men så er jeg dritdårlig da, så det blir det ikke noe av + det programmet vises ikke lenger på tv. 

 

Grunnen til at jeg sluttet i den dansegruppa, er ganske så komisk. Vel, jeg snublet i et teppe og skjærte meg på tåa. Jeg trodde at det var et tegn på at jeg skulle slutte å danse, vel jeg var 6 år, såå. Danser du?

 

Jeg og Ruth Anna, skal kanskje ta oss en tur til Stavanger i høstferien! Jeg er så dødslei av å sitte hjemme hele tiden.  Skal du noe spesielt i høstferien?

 


 
Jeg er hun i midten i rosa.

 

 

Noen ganger lurer jeg på om jeg vil dere skal tro jeg er stygg.

 

-karolina


 

 

 

 

 

Erle <3

25.09.2011 kl.21:02

kjempe søt blogg <3
siljesorlien

25.09.2011 kl.21:08

fin blogg ♥
Stine Myklemyr

25.09.2011 kl.21:17

Genialt bilde!
Karoline

25.09.2011 kl.21:56

Fin blogg! - Kommenter tilbake ? :)
Blir sikkert kjempe gøy å dra til Stavanger i høstferien :-)

Jeg vet ikke om jeg skal noe, har lyst å reise til Oslo :-)
Solveig Kristine

28.09.2011 kl.14:15

Ah, dansing <3 Hadde det bare vært noe brukbart opplegg i Giske kommune. Vet du om de har fått nytt dansespeil på uskolen? :) Og du er ikke mye stygg forresten ;)
Solveig Kristine

26.10.2011 kl.09:35

forresten, du må blogge mer!!:)
Skriv en ny kommentar
hits