PARANORMAL ACTIVY OG MIN LIVSHISTORIE

Hei folkens! Jeg har vært alene hjemme i 10 dager nå og imorgen kommer folka tillbake fra ferie og jeg gleder meg faktisk! Det har vært for stille her i huset, det er ingen som skriker, kaster ting omkring seg, kjefter på meg fordi jeg ikke har ryddet rommet (for nå er det faktisk latterlig rotete der inne) og det er ingen som maser på meg om å leke med biler og tog. Men en ting jeg kommer til å savne er å lage det jeg vil til middag (jeg har to lillebrødre som ikke spiser noen ting, bortsett fra pizza og pølse).  Men så har jeg ikke akkurat vært alene i 10 dager, jeg har hatt folk som overnattet nesten hver eneste natt fordi jeg ikke vil sove alene. 

 

Igår var jeg på kino og såg paranormal activity 3! Jeg kan beskrive filmen med et ord: GRUSOM! Jeg holdt på å dø bare av første og andre filmen. Slike filmer skader meg for livet, man blir jo skadet for livet hvis man bare ser på skrekkfllm sammen med meg. Jeg er sikkert sykt irriterende å se film sammens med, jeg lever meg skikkelig inn i filmer og snakker til personene i filmen (heh).    Har du sett Paranormal Activity 3?

 

Jeg har også gjort ferdig søknaden til utvekslingåret og alle papirene har blitt godkjent, så nå venter jeg bare på vertsffamilie. Gleder meg!

 

Det ble en del tekst, men det bryr jeg meg ikke om og fortsetter å skrive hele livshistorien min! Neida, skal gi meg nå. Jeg har forresten bursdag om 8 dager og jeg forventer at hver eneste sjel husker det! 

 

Speilrefleksen har ikke blitt brukt på ca. en måned nå, så jeg har ingen interressante bilder å vise.

theresekristina

26.10.2011 kl.22:58

Nei, eg har så liiite lyst til å sjå den :p
Controversy

27.10.2011 kl.12:09

Ye. Nye innlegg:)

Jeg har bare sett første paranormal activity, og da lo jeg meg skakk. Hadde gått så lenge og vært nervøs for å se den, at jeg bare satt å lo gjennom hele filmen, mens de andre hylte! Haha :D
ruthanna

11.01.2012 kl.13:05

bra at ej va der på passa på dej da :)
Skriv en ny kommentar
hits