DAYDREAMING

Hey supertjejer! Nå har jeg akkurat kommet inn døren, gikk på en veldig koslig og lang tur. Nå sitter jeg i godsengen og filosoferer over livet.  Nei, det gjør jeg ikke... Alt jeg sitter å tenker på er sjokolade, dagen lang...og natten. Dere skjønner, jeg har visst blitt allergisk mot det. Så nå kan jeg ikke spise det pga. bivirkningene kan bli verre osv. Jeg har flere tonn med lekser og prøver og ingen sjokolade å trøste meg med! Livet er urettferdig. 

 

Ellers har jeg ikke gjort noe spennende på veldig lenge, sitter bare inne å feiter meg opp på druer, muffins og potetgull. Jeg vil reise, oppleve nye ting og steder! Spise pizza i Italia, bade i det krystallklare vannet i Maldivene, gå på safari i Afrika, det er så mye jeg vil gjøre! Jeg vil fylle opp kameraet med minner. Men jeg må nok sette vekk de små drømmene mine, og fokusere på den største, nemlig utvekslingsåret mitt i USA. Det er ca. bare 4 måneder igjen til jeg er i Utah, Tremonton.  Jeg gleder meg så ubeskrivelig mye at jeg snart sprekker! 

 

Vertsfamilien min ville at jeg skulle blogge mer, slik at de kunne se bilder og sånt. Så nå skal jeg prøve å blogge mer, hvertfall en gang i uka. 

 

 

Adriana ville forresten at jeg skulle blogge om henne. Adriana er bestevenninnen min, hun er kjempe snill og grei. Hun lyser opp hverdagen min med sin crazy latter og ''smartheten'' sin. Håper du vet at jeg er kjempe glad i deg Adriana, jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg. Dette ble litt klisje-aktig, men man må ha litt av det og. Hun har forresten en blogg >link< . 

  

Har du en supergod venninne? Tell me!

 

Irene

27.03.2012 kl.22:00

Jeg har mange super gode venninner :)
Skriv en ny kommentar
hits