first day of school

Hei! Ida var det første skoledag på Bear River High for meg, det gikk utrolig bra og jeg fikk møte mange kjekke mennesker, men så er jeg så utrolig dårlig med navn, at jeg ikke husker halvparten av dem. Det var ganske kjedelig, siden hver eneste klasse jeg var i snakket om det samme, regler, fravær osvosvosv.... Og jeg har allerede fått lekser! 

 

Jeg fikk opp skapet mitt alene forresten, yay me! Trengte heldigvis ikke å finne noen sterke karer til å åpne det for meg, men jeg ser fortsatt ut som en retard når jeg åpner det. Driver å vrir meg sammen med låsen, bare sann at låsen ikke føler seg alene. Fordi jeg er bare den snille typen liksom.

 

Det var så utrolig masse folk over alt, så jeg var ikke helt sikker på hvor jeg skulle gjøre av meg selv. Så satt jeg heldigvis ikke alene i lunsjen, wohoo! Fikk meg en venninne i Child Development som ikke ville se meg være forever alone i kantina. Så var det pina meg sjokoladekake til dessert og siden jeg er allergisk...så satt jeg å fantaserte om det og siklet! Verden er urettferdig, folkens!

 

Off, jeg har sovet knapt 2 timer inatt. Jeg har serriøst store problemer med å få sove her, vet ikke om det er noe med at det er e annen plass og jeg ikke er vandt ennå. Men hvertfall, nå er det natt..klokken 20.04! I'M OUT.


 

Jeg tok forresten den gule bussen til skolen! 

Så måtte jeg belønne meg selv for at jeg var på skolen, hehe...because I'm such a good girl! Ikke kall meg tjukk, værsåsnill? Det blir hardt slått ned på, jeg lover.

 Dagene mine består av å se på katter forresten, bare sånn....viss noen lurte.

 

Og for de som er tjukk i skallen, så inneholder dette innlegget en del ironi. You're welcome!

Så utrolig gøy! :) håper du får det bra videre :)
Skriv en ny kommentar
hits