american footballgame

Hei! Igår var jeg på min første amerikansk fotballkamp her! Skoleånden her er helt utrolig, cheerleaders og alle elevene heier for harde livet. Men vi tapte da...48-0. Det var uansett veldig gøy å være med på noe sånt. 

 

Det var litt kleint å stå sammen med alle som heiet og ropte osv. , siden jeg ikke kan noen av heiaropene og sangene de driver å brøler, følte meg litt socially awkward. Jeg forstår heller ikke noen ting av amerikansk fotball, bare at de må få touchdown. Det er bare gutter i tights som springer mot hverandre og detter eller takler hverandre. Hvis noen har en bra forklaring på hva amerikansk fotball er, så vil jeg gjerne høre det!

 

Jeg dro dit sammen med Erin (ei jente nedi gata her), så måtte jeg på noen venner fra skolen og da gikk de rundt å introduserte meg til alle, dro til og med å møtte foreldrene dems. Alle er så utrolig greie og så lett å snakke med her! 

 

Etter kampen så stod vi igjen og snakket med cheerleaderne og tok bilder. Så skulle de kjøre søskenene sine hjem og da møtte jeg familiene dems og etter det dro vi til Taco Time, spiste og bare snakket om alt mulig. Jeg spiste serriøst verdensbeste burrito! Crispy Chicken Ranchero <3 

 

 
 

Korpset, det er mye flinkere enn korpsene jeg har hørt i norge.. de har mer kule melodier og sanger, ikke bare den kjedelige korpsmusikken.

 

Hi steppers, de er så flinke og gjør alt så synkronisert.

 

Hun første husker jeg ikke hva heter, Kenzie, Mckenna, Taylie og Tyrell (vet ikke om det skrives sånn). 
 

Go Bear River Bears!

 

Det var en veldig kjekk kveld, og jeg møtte mange nye folk! 

Skriv en ny kommentar
hits