lenge siden sist - oppdatering

Hei! Må bare beklage for at jeg er rævva på å blogge...prøver virkelig, men så finner jeg noe annet gøy å fikle med.  Dagene mine består av stortsett skole, jeg har også utrolig lite lekser (yay), men for meg er det mye for jeg hater å gjøre lekser uansett hvor mye det er. Jeg skal lage et innlegg om kun skolen og fagene snart, så jeg forklarer mer da. Jeg har fått meg venner som inkluderer meg i ting nå og livet er bare bra. Jeg gjør ikke så mye på hverdager, kommer hjem fra skolen og slapper av og gjør lekser, viss jeg har.

 

Nå må jeg gå langt tilbake i tid, to helger siden så var jeg på Peachdays i Brigham. Det er parade og messe greier, vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, det er en fair. På morgonen dro jeg dit sammen med Kenna og vi såg på paraden og der skulle Kenzie danse, så da såg vi på det. Etter det dro vi til Kenna's besteforeldre og spiste lunsj der. Så dro vi tilbake til Peachdays og såg på bodene som var der, det var utrolig mange boder som solgte klær, smykker, duppedingser, ja...der fant man alt mulig. Så på andre siden så var det boder med mat, alt slags mat du bare kan tenke deg. Jeg kjøpte meg noen dreamcatchers, siden jeg elsker dreamcatchers! Så såg vi bare på folk som danset og framførte osv. 

 

Senere på kvelden dro jeg tilbake sammen med Chelsea og Terrell, vi bare gikk rundt og kikket, spiste kinesisk mat (min nye yndlingsmat, jeg elsker det!!) og bare tullet. 

  

Kenzieee!

Sååå, forrige helg var jeg på footballgame sammen med Chelsea og Terrell, vi vant btw!! Vi dro å spiste breadsticks, og Pizza Plus har verdensbeste breadsticks! Så dro vi på en fest, han som holdt festen hadde et utrolig stort hus, jeg gikk meg vill... De hadde pannekaker, pølser med brød, alt mulig snacks og godteri, altså ikke noe du finner på en norsk fest. Jeg overnattet med Terrell den kvelden og vi var oppe til langt ut på natten og bare snakket om all maten jeg aldri har smakt, siterer Terrell ''Your taste buds haven't lived yet, they haven't experienced anything.'' 

 

Terrell vant nesten en xbox! 

En av gangene på skolen min.

 

Har forresten farget håret mitt! 

 
Det var en rask oppdatering. Skal prøve å bli flinkere, men ikke stol på meg for jeg har sagt dette en trillion ganger. Ciao!

Skriv en ny kommentar
hits