helgen min

Denne helgen har jeg overnattet med Chelsea og Terrell, vertsforeldrene mine dro til Idaho og jeg hadde planer så jeg overnattet med venner. 

 

På fredag så tok vi turen til Logan, vi shoppet og spiste (noe som vi gjør ofte når vi finner på noe sammen), men denne gangen spiste vi sushi og det var den første gangen jeg har spist skikkelig sushi, som jeg ikke har kjøpt fra en butikk. Vi dro til en sushi bar og jeg er forelsket! Det var så utrolig godt! Vi kunne se på menst de laget maten og jeg synst sushi er så pent. Lærte meg også å bruke spisepinner ^^ 

 

 

Mexican Crunch Roll! YUUUM ♥

 Kjøpte meg litt småting, kjole, skjørt, parfyme, saltvannspray, neglelakker, sminke, KALKULATOR (fordi jeg er matte-geek) og litt undertøy og sånt, men det tenkte jeg at jeg ikke skulle vise. 
Fredagskveld så dro vil tilbake til Chelsea og sov ute, med 5 pledd! Det var veldig koselig å sove ute under åpen himmel. Men jeg var litt redd at hønene til Chelsea som vandre utenfor skulle komme å hakke mej i hjel. Det skjedde heldigvis, det var bare katten hennes som kom å sov vedsiden av meg. Chelsea måtte opp klokka 5 og gjøre seg klar, fordi hun skulle danse på Temple Celebration og da kjørte hun meg til Terrell slik jeg fikk sove lenger, hehe. 

 

Jeg og Terrell gjorde ikke så mye spesielt på dagen, vi slasket oss i joggeklær og leigde en haug med skrekkfilmer og såg dem med tanten hennes. Når vi skulle hjem så stoppet vi med besteforeldrene hennes og med en gang ejg kom inn døren sier bestefaren hennes '' You're the norwegian aren't you, I saw that the minute you walked through the door' Hahah, jeg sa ikke noe til han at han tok feil og at jeg egentlig ikke er norsk da. Så dro vi og spiste, som vanlig.

 

Senere på kvelden ordnet vi oss og drog til Logan på kino og såg The House at the End Of The Street. Den var veldig bra, men også veldig skummel! Anbefaler den for alle som liker skrekkfilmer. Jeg personlig er ikke så glad i skrekkfilmer, men Terrell har overtalt meg til å se på skrekkfilmer sammen med henne. Når vi kom hjem sov jeg hos Terrell, hun hentet et pledd og hev den på hodet mitt og jeg var så trøtt at jeg sovnet før jeg fikk flyttet det bort fra hodet mitt, så jeg sov med et pledd over ansiktet mitt og la ikke engang merke til det. 


Søndag er skypedag! Så på søndag skypet jeg med de hjemme og gjorde lekser....mye lekser! Jeg har så mye lekser at det er til å spy av.

 

Og det var helgen min! Og ja, jeg er fullt klar over at alle bildene mine er i forskjellige storleker...jeg er bare sann...litt retardet. 

 

 

Skriv en ny kommentar
hits