horseback riding

Hei søtinger! I går dro jeg, Chelsea og Madtie lenger ut på landet og red på hester. Det var utrolig koslig! Etter skolen kjørte vi på landet og vi kjørte over noen fjell og der var det så fint! Mesteparten av trærne har skiftet farge, til rød eller sterk oransj farge, det var så fint! Jeg elsker høst. 

 

Når vi kom frem hentet vi hestene og tok på salene og dro ut på eventyr! Vi hadde bare to hester, så den ene hesten satt vi to på. Jeg red på verdens staeste hest! Det gikk absolutt ikke ann å få den til å gjøre det jeg ville! Den bare gikk dit den ville og nektet å snu, uansett hvor mye jeg prøvde å få den til å snu! Så da sto Chelsea og Madtie og gråt så det lo av meg streve. Til slutt måtte jeg bare av og leie den en stund. 

 

Når vi var ferdige så dro vi tilbake til kjære Tremonton. Når vi kom tilbake var det mørkt og kaldt så vi dro å kjøpte oss kakao og kake. 

 

Slo forresten hodet mitt på mandag når jeg skulle kaste håret mitt fremover, da traff jeg benken med hodet ganske hardt så nå har jeg en kul på hodet. Så hele igår var jeg litt klønete og fjern, så jeg skylder på det! Jeg skulle gå og plutselig sto der en bil i veien, så jeg slo hodet mitt igjen. Haha, jeg er IKKE klønete i det hele tatt. Hvis livet mitt hadde vært en film, så hadde det definitivt vært en komedie! 

 


 

Det er så tørt her!  

Sjåføren Chelsea.

 

 

Så gøy! :)
Pjaltar

27.09.2012 kl.17:16

koselig : D
Skriv en ny kommentar
hits