blowing up piñatas, toilet papering and salt lake

Denne helgen har jeg tilbringet tiden min med Chelsea og Terrell, verdens kuleste jenter, jeg har det aldri kjedelig sammen med dem! De finner på så utrolig mye tull. 

 

Etter skolen på fredag så dro vi hjem til Terrell, spiste litt og dro ut for å besøke Chelsea på jobb. Vi kjøpte også dopapir og horn (?!) ikkje spørr hvorfor. De lagde hvertfall utrolig høg lyd og vi kjørte rundt i bilen til Terrell og blåste på de. Hadde det ikke vært for Terrell hadde jeg aldri funnet på å gjort noe sånt. Etter runden vår med hornene, dro vi til tanten til Terrell og såg på tv til Chelsea sluttet på jobb. Vi ble så opphengt i tv'en at vi glømte å hente Chelsea på jobb, og hun fikk ikke tak i oss, så hun begynte å gå. Vi fant henne langs veien etter en stund. 


 

Der går hun alene langs veien. 
Når vi plukket opp Chelsea dro vi å spiste på Saigon Towers, det er en vietnamesisk restaurang og jeg spiste en vietnamese beef salad og den var utrolig god! Jeg har spist der engang før, men da var det ikke så godt. 

 


Etter vi var runde og god, hentet vi en kasse full med paier i godteributikken til Chelsea og gjorde oss klar til å stappe en piñata (Eduardo) full med pai og fyrverkeri. Vi dro ut i ødemarken for å tenne på den og det var en veldig stor skuffelse. Vi tenkte at når vi tente på noen stjerneskudd så skulle papiret begynne å brenne slik at hele greia sto i fyr og etter hvert nådde fyrverkerkeriet, men det skjedde ikke. Den ene tingen som skulle være som en ''bombe'' funket ikke i det hele tatt og pinneraketten sto fast og bråkte noe sykt, så Terrell kastet vann på den og vi løp som fy! Vi skal prøve igjen en annen gang, håper vi lykkes mere da. 

  

Slik så Eduardo ut når vi var ferdig med han.
Paistapping!


Etter vi dreit oss ut med piñataen, dro vi hjem til Terrell, tok på oss joggisen og sminket oss. Jeg og Chelsea ble sminket svart og Terrell hvit. Vi såg ut som noen troll hele gjengen! Så dro vi ut igjen sent på kvelden og kastet do papir på en bil. Skulle egentlig gjøre det på et hus, men så turte vi ikke, siden det var lys i vinduene. Sååå var kvelden slutt og alle søte jenter gikk til sengs. 

 
The bandits in action!

 

På lørdag så dro vi til Salt Lake City for å shoppe litt og finne oss homecoming kjole (det funket ikke, for vi fant ikke). Vi kjørte til Ogden så tok vi tog til Salt Lake. Det var en creeper på toget, han ville ikke slutte å snakke! Jeg og Chelsea sa ikke et ord, jeg latet som jeg ikke kunne engelsk og Terrell ble litt sint for vi fikk henne til å snakke med han. Han var homo og hadde bodd i nesten alle statene i USA og var sterkt påvirket av alkohol! Han sa hele tiden av vi hadde så fint hår og at vi aldri måtte klippe det, at vi måtte leve livet og at vi var så pene. Det var veldig ekkelt og rart! Når vi endelig kom frem, satte vi oss på trikken og tror dere ikke han kommer å setter seg vedsiden av oss igjen da? Åjoda.

 

Når vi gikk av trikken, dro vi på et kjøpesenter som er ute og fant oss et sted å spise. Vi dro på Applebee's og spiste pasta, alle var utrolig greie der. Jeg er ganske sikker på at hver eneste person som jobbet der kom bort til bordet vårt og spurte om alt gikk bra. Ellers så gikk vi bare rundt omkring og såg på ting. Jeg kjøpte meg ikke noe spesielt, bare en genser og et smykke. Så tok vi toget tilbake til Ogden og kjørte hjem igjen, etter vi stoppet på Burger King og kjøpte oss burger. 

 


Og som vanlig er søndag skypedag! 

 

Sorry for at jeg publiserer dette sent, men jeg har vært litt syk ogsånt.

 

 

 

Monica

04.10.2012 kl.12:33

Såå koselig! :)
theresekristina

04.10.2012 kl.13:03

Så kjekt :)
Skriv en ny kommentar
hits