syk, sykere, sykest

Hei! Etter søndag så har jeg ikke følt meg så bra, har hatt feber og halsen min har vært helt utrolig låk! Så jeg var vekke fra skolen på tirsdag og onsdag. Kom hjem på mandag og kjente jeg var litt låk i halsen, men det kjentes ikke så mye ennå, det var 100 ganger verre når jeg våknet på morgonen på tirsdag. Så på onsdag bestilte vertsmoren min legetime til meg og jeg har visst strep. Så da skrev legen ut antibiotika til meg og jeg er nå på bedringens vei! Å være syk er noe jeg hater mer enn noe annet, jeg har bare villet legge meg ned å dø flere ganger. Jeg var så sikker på at jeg skulle bli bra igjen til idag, siden medisinen hadde allerede begynt å funke og jeg følte meg mye bedre igår, men neida...Jeg var våken i nesten hele natt og er ganske sikker på at rommet mitt ble om til nordpolen i natt. 

 

Jeg hadde meldt meg på powderpuff, og var på trening på mandag. Powderpuff er når jentene tar på seg fotballdraktene og spiller fotball og guttene er cheerleadere, så vi bytter på en måte. Amerikansk fotball er faktisk utrolig vanskelig og veldig forvirrendes. Jeg fikk posisjonen receiver. Men siden jeg ble syk, så kunne jeg ikke fare på trening på tirsdag og heller ikke spille kampen på onsdag. Så det er ikke så gøy, hadde gledet meg så mye! 

Navnet mitt er da ikke så vanskelig! Hvorfor er det så mange som skriver det feil? Det er KarolinAAAA, med en A!! Skjønner?


Vilde My

04.10.2012 kl.16:45

God bedring!
Karolina Maria Griciute

04.10.2012 kl.16:48

Vilde My: tusen takk! :)
Pjaltar

04.10.2012 kl.21:08

så kjipt : / god bedring da !
Karolina Maria Griciute

04.10.2012 kl.21:32

Pjaltar: jaa, tusen takk :))
Skriv en ny kommentar
hits