uken min!

Hei! Først og fremst vil jeg beklage for ekstremt lite blogging denne uken. Blogging er kjedelig og jeg vil gjøre andre ting, men idag har jeg bare gjort lekser og laget et skjørt ut av duct teip. Det ble overraskendes utrolig kult! Imorgen skal jeg vise frem skjørtet mitt og forhåpentligvis få en bra karakter!

 

 Slikleis ser en skolelunsj ut her! Jeg spiser ikke lunsj på skolen vanligvis, men jeg hadde glemt lommeboken min hjemme, så da ble det sann. Godt var det!

Terrell tok en henna tattovering på meg, men jeg pirket av det svarte før jeg skulle, så min ble bare lysebun og er allerede nesten vekke. Spiste middag på Denny's, det var utrolig godt! Hvertfall risen, beste risen jeg noen gang har smakt. 


 

Så var det kaken. Jeg og Chelsea tok oss en tur på butikken og kjøpte kakemix og frosting og laget en kake. Så bestemte vi oss for at den som spiste minst kake måtte kjøpe lunsj dagen etter, og det ble meg det! Jeg ble så utrolig kvalm av kaken og klarte ikke å spise mer, er ganske sikkert på om jeg hadde tatt en bit til, så hadde jeg spydd. Gikk gjennom min første cornmaze! Jeg og Chelsea gikk oss vill, men fant broren hennes og fulgte etter han og kom oss heldigvis ut! Vi ble så utrolig skittne etter å ha gått rundt der!  

Her i Utah så er det slik vi blir prinsesser, men en cowboy boot på hodet.  

Katten til Chelsea fikk utrolig søte kattunger og vi måtte mate dem med melk. Vi fant også en nesten død kattunge som var utrolig liten i en pappkasse i garasjen og tok den med inn, varmet den og gidde den melk. Først så trodde vi den var død, den rørte ikke på seg og var utrolig kald. Men etter en stund, så begynte den å bevege seg og lage lyder. Så der var ukens gode gjerning!Jeg overnattet med Trell på fredagen og hunl skulle spørr den andre norske utvekslingseleven til Girls Choice så jeg hjalp henne med det, Girls Choice er som homecoming, prom og andre danser, men da er det jentene som spørr guttene og betaler for alt. Temaet er ''Couples in time''. Men hvertfall, hun kjøpte fult med ballonger og vi sto sikkert i en time og blåste dem opp. Hun fylte opp rommet hans med ballonger og konfetti og spurte han om han ville gå med henne til Girls Choice. Så måtte han finne en hvit ballong der det sto navnet hennes på. Vi fylte om bilen hennes med ballonger og klarte såvidt å komme oss inn i bilen. Dere kan se Tristan i bilen, han brukte ca. en halvtime på å komme seg inn, alle ballongene drev å datt ut av bilen hver gang han prøvde. Problemet var vel når vi skulle kjøre og Terrell ikke kunne se noen ting. 


  

Familien til Chelsea har fått seg nytt hus og jeg og Terrell hjalp til med å rive de gamle teppene og brenne forskjellige ting. Og etter vi var ferdig med det, så vasket vi bilene til Terrell og Chelsea. Såå dro jeg, Chelsea, Terrell, Kyle og Taylor til Haunted Hallows, det er en plass som de åpner på Halloween og folk går rundt og skremmer deg kledd ut som forskjellige skumle karakterer. Det var utrolig skummelt og jeg holdt på å tisse meg ut og slo faktisk til noen. Man burde ikke skremme meg. Etter vi hadde gått rundt der og var skremt livskiten ut av, dro vi og spiste kinesisk (jeg er forelsket i kinesisk mat). 

 

 

Skriv en ny kommentar
hits