FALL BREAK

Jeg er verdens verste blogger! Men jeg har nesten ikke vært hjemme og har noe å finne på nesten hele tiden, så da er ikke blogging min første prioritering. Vi hadde fallbreak fra onsdag forrige uke til mandag denne uken, så den varte ikke så lenge. I norge så varer den normalt i en hel uke, men ikke i Amerika!

 

Vertsfamilien dro opp til Idaho på tirsdag, så jeg bodde med Chelsea i noen dager. På tirsdag så hjalp jeg og Terrell Chelsea med å spørre noen til Girls Choice! Hun klipte ut mange rundinger og klistret dem på veggene og gulvet på rommet til han hun spurte og kastet konfetti over alt! Så laget hun en plakat der det sto '' I would love to be ''spotted'' with you at Girls Choice'' og puttet den på sengen hans. Det var et stooort rot, det vi ikke visste var at han gutten har OCD...ops. Senere på kvelden dro vi og kjøpte gresskar og da var det tid for PUMPKIN CARVING! Det var meg, Chelsea, Terrell, Eivind, Rhett og Jaxx. Rhett og Jaxx var for pysete til å skjere gresskarene for de måtte få ut gørret først og det var de redd for. Så det var mest vi jentene som gjorde noe. 

  

Min første gresskar, synst det ble bra for første gangen å være!
Så påå onsdag så dro vi på kamp, der vi selfølgelig vant! Etter kampen dro vi og feitet oss opp på Wendy's. Så husker jeg ikke hva mer vi gjorde...det med å blogge lenge etter du har gjort ting gjør det vanskelig å huske alt! 

  

Chelsea farget også håret sitt på onsdag, sexy and it shows! 


 

Så tidlig på morgonen på torsdagen dro jeg til Yellowstone! 

Marita Solheim

25.10.2012 kl.08:08

Haha, gøy!
Monica

25.10.2012 kl.13:33

Så spennende! :)
Hanne Emilie

26.10.2012 kl.09:31

I miss you soooooo much!!
Karolina Maria Griciute

29.10.2012 kl.22:38

Hanne Emilie: miss youu too <3 <3
Skriv en ny kommentar
hits