YELLOWSTONE DAG 1

Så ja, jeg meldte meg på Yellowstone turen som EF gruppen i Utah arrangerte. Det var en utrolig gøy tur og jeg har sett masse fin natur og dyr. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg dro! 

 

På torsdags morgen så kjørte Chelsea meg bort til sykehuset der de skulle plukke meg opp og bilturen tok ca 4 timer opp til Yellowstone. Vi var 11 utvekslingsstudenter som dro og 2 ledere. Først når vi ankom Yellowstone, så gikk vi ut i den lille ''byen'' og fant oss en plass og spise lunsj og det ble kinesisk. Og den lille byen er slik som du ser på western filmer og sann, det var utrolig gøy å se! Etter lunsj kjørte vi inn til Yellowstone National Park og den er svææær, jeg mener det, det er som en egen by! Yellowstone er faktisk en svær vulkan hele greia, det er litt skummelt å tenke på. Det var røyk som kom ut av jorda over alt, utrolig kult! Jeg ble fasinert av hele greia. 

 

 

Her e hele gruppen, fra venstre..Mars fra Taiwan, Markus fra Norge, Gee eller Jee(vet ikke hvordan man skriver det) fra Korea, Daniel fra Norge, Puttida fra Thailand, Alexandra, Leonie og Monique fra Tyskland, Loes fra Nederland, Meg og Daniel fra Sverige.  

På kvelde dro vi ut for å spise, så vi fant oss en restaurant og var 7 stykke og til sammen så spiste vi for sikkert 200 dollar. Når vi var ferdig å spise, så kommer kelneren bort og sier at vi kan bare gå når vi var ferdige, for en mystisk fremmed hadde betalt for alt! Først trodde vi han bare køddet, men etter hver fant vi ut at det var sant. Det er utrolig at noen kan være så snille, only in America. 

 

På kvelden var vi bare på hotellet og slappet av og snakket. 

Monica

25.10.2012 kl.13:31

ÅÅÅÅ har sykt lyst til å dra til yellowstone! :D
Skriv en ny kommentar
hits