YELLOWSTONE DAG 2 OG EN DEL AV HELGEN

Etter en super første dag på Yellowstone, var det klart for dag 2! Da var det frokost på rommet til lederene klokken 8.30 og vi dro til selve Yellowstone klokken 9 og var det til ca. klokken 7. Det var utrolig kaldt, så vi kjørte til forskjellige steder og hoppet ut av bilen for å ta litt bilder, så kjørte vi videre. Hadde en piknik ute også, det var helt vanvittig kaldt! Når vi var ferdig inn i parken dro vi tilbake til hotellet og slappet av litt før vi skulle ned til restauranten i hotelle og spise middag. Jeg smakte på bison/buffalo burger, det var ikke så gale..men jeg liker storfe bedre og kommer ikke til å bytte ut det. Buffalo kjøtt skal visst være veldig sunt, siden det ikke har noe av det fettet som vanlig kjøtt har. 
 

Etter middag dro vi ut til den lille byen og vandret gjennom alle de små suvenir butikkene og kjøpte noen suvenir til folk hjemme i norge og meg selv. Så var det et bryllup i et av bygningene der og da dro alle dit og danset, jeg og Loes dro tilbake til hotellet og laget oss kaffe og spiste Reese's. Så kom alle tilbake og vi satt bare og snakket før det ble natt og det var leggetid! 

 

 

 

 

 

 

Kjøpte genser og t-skjorte til meg selv, 2 søte polar bjørn huer og sokker til mine kjære brødre og noe til min kjære Audun (men du får ikke vite hva det er før du får pakken din, synd det). 

 

Neste morgen sto vi opp, spiste frokost og dro tilbake til Utah! På veien hjem stoppet vi på Golden Corral, og det er en restaurant og der har de ALT! Det er en buffè med alt det du kunne ønske, jeg trodde jeg hadde dødd og kommet til himmelen. Så var det 1 time igjen i bilen, før jeg fikk gå av. Jeg ble sluppet av med Chelsea og sov der i en natt til.  Jeg var med familien hennes opp til Logan Canyon og ta familiebilder, etter det dro jeg og Chelsea på Mandarin Garden og spiste kinesisk!

 

 

Golden Corral dessert disk! 

 

 

 

 

Når vi kom hjem dro vi til en corn maze og denne gangen var det mørkt og vi kunne ikke se noen ting og det var folk som skremte oss hele tiden! Vi datt sikkert på bakken minst 100 gangen av å bli skremt livskiten av. Vi ble ferdig veldig fort denne gangen, sikkert fordi vi allerede hadde gått i gjennom den før og kunne veien bedre. Ellers så gikk vi og leiget 2 filmer og kjøpte litt snacks og hadde filmkveld. Vi såg Cabin In The Woods og The Dictator, Cabin In The Woods var utrolig rar og noe av det mest retarda jeg noen gang har sett, ga ikke noe mening i det hele tatt! Menst vi såg The Dictator så sovnet vi begge, så vi såg den heller dagen etter og den var utrolig morsom! Anbefaler den, hvis du ikke allerede har sett den (nytes best med dårlig humor). Søndag låg vi for det meste og slappet av og sov hele dagen, så kjørte hun meg hjem og jeg fikk endelig sove i min egen seng igjen! 

  

Monica

26.10.2012 kl.13:53

Haar såå lyst til å dra til Yellowstone! :)
ruttifrutti vennedin <3

26.10.2012 kl.21:17

nice hat!
Karolina Maria Griciute

29.10.2012 kl.22:37

ruttifrutti vennedin: takktakk!
Skriv en ny kommentar
hits