MY WEEK

På mandag var det skole igjen, det var veldig deilig å ha ferie i noen dager, men nå er det tilbake til skolebenken! Denne helgen skulle vertsfamilien til Idaho igjen, så jeg bodde med Chelsea. 

 

Her en oppsummering om uken min:

 

Mandag gjorde jeg ikke så mye...Fikk min første sjekk og fikk gjort den om til pengeeer, følte meg veldig voksen! På kvelden dro jeg en liten tur til Terrell for å planlegge Girls Choice! Vi skal kle oss ut som greske guder og gudinner. Jeg skal være Meg fra Hercules. Men nå er det ikke sikkert at det blir noe av Girls Choice, siden mesteparten av gruppen vår har noe med fotball å gjøre og vant kampen på fredag, så da skal de til St.George og ha play off der på fredag og kommer hjem på lørdag, og Girls Choice er på lørdag, så da tviler jeg at de orker å dra dit etter å ha sittet i en bil i flere timer. Men viss Girls Choice ikke blir, skal vi heller dra til Bear Lake. for Terrell og de har hytte der og kose oss der istedenfor. 

 

Tirsdag dro jeg og vertsfamilien til Idaho, de holder på å pusse opp et hus der. Så jeg var med å hjalp med å male litt. Vi kom hjem sent på kvelden og jeg dro nesten rett til sengs og sluknet med en gang.

 

Onsdag...da var jeg på skolen og skulle ha en presentasjon om viking våpen, tror dere ikke at ringeklokken ringte midt i presentasjon da?! Joda..så da måtte jeg begynne på nytt neste dag, er ikke nok med at jeg var nervøs for å stå å snakke engelsk foran hele klassen første gangen...så må jeg søren meg gjøre det igjen. Etter skolen var jeg med Chelsea hjem etter skolen og først skulle hun rydde rommet sitt og huset, så jeg fant noe cowboy greiere og leiket meg litt med det. Etter hun var ferdig, dro vi til det nye huset hennes (hun skal flytte) og malte rommet hennes turkis! Etter det gjorde vi litt lekser, så kjørte hun meg hjem.

 

Torsdag så dro jeg på skolen, fikk gjort vikingpresentasjonen min igjen og fikk 50/50 poeng for den! Wohoo! I digital photography klassen min måtte vi ha photoshoot og jeg fikk full score på alle! Og nå har lærern hengt opp 5 bilder som jeg har tatt på veggen. Føles så godt å få god respons på det du gjør. Etter skolen så ble jeg igjen på skolen for å få litt hjelp med Language Arts..vi har om litteratur og sånt og jeg skjønner ikke bæret av det vi har om! Det gjør det heller ikke lettere når lærern gir 3 artikler som vi må skrive hver dag og i boken står alt på gammel engelsk eller hva det enn nå er. Og for en eller annen grunn så tror lærern at jeg er fra Finnland..jeg har sagt til henne ti tusen ganger at jeg er fra Norge, men det bare synker ikke inn med henne. Men hvertfall, etter det så dro jeg hjem og gjorde et tonn med lekser og jeg var leksefri i hele helgen! Ellers så hadde vi Quesadillas til middag og det var kjempe godt! DEAR HOSTMOM, IF YOU ARE READING THIS...I JUST WANTED TO SAY THANK YOU FOR ALL THE GOOD FOOD YOU MAKE AND EVERYTHING ELSE, YOU ARE THE BEST!

 

Fredag var jeg på skolen som jeg vanligvis gjør på fredager og andre ukedager.Jeg fikk et keycard i Photo klassen min, fordi jeg var en av de som fikk best resultat av photoshootene vi hadde. Det er sann du får premier elns, er ikke helt sikker, men det høres kult ut. Jeg har blitt så mye flinkere til å gjøre lekser her og ikke forsove meg, det er helt utrolig!  Etter skolen dro vi hjem til Chelsea og såg på White Chicks, verdens morsomste film! Så kjørte vi til tanten til Terrell for å spise, vi fikk i oss masse Top Ramen! Kokte opp en svær kjele med nudler og utrolig nok spiste hele. Etter vi var runde og god, dro vi til Kents og kjøpte oss kvar en liten med mango punch. Så var vi badass og kjørte rundt og drakk mango punch! Resten av kvelden var vi med Terrell og såg filmer, snakket og koste oss.

 

Lørdag sto vi opp og dro til det nye huset til Chelsea og malte rommet hennes mer. Vi blandt annet havnet i paint war...så vi var alle turkise i ansiktet, på klærne, ja...overalt. Når vi skulle hjem så måtte vi stoppe på butikken og gjett om vi fikk mange blikk, skulle trodd vi hadde drept noen. Det som var vanskelig, var å få vekk malingen fra ansiktet, vi brukte sikkert en time på å vaske det vekk. Chelsea måtte tilbake å male litt mer, men jeg og Terrell dro til Brigham. Vi måtte henge opp plakater og legge lapper på alle bilene på parkeringsplassen til Walmart om en konsert som tanten hennes skulle arrangere for diabetes. Så dro vi og spiste på Beijing Buffet, verdens beste kinesisk restaurant! Jeg spiste så mye at  det var låkt å le og jeg var redd buksa mi skulle rivne og knappene skulle poppe ut og drepe folk. Men det skjedde heldigvis ikkje! Vi stoppet og leiget noen filmer på veien hjem og hadde en skrekkfilmkveld, det som var...alle filmene som vi leiget var så dårlige at vi ikke kunne se dem. Det var rett og slett tortur, jeg har aldri sett noen så dårlige filmer før! Det er ubeskrivelig hvor dårlige de var, de var så dårlige at vi bare gikk å la oss.

 

Søndag så var vi i nyhuset til Chelsea og hjalp til å pusse opp. Mobilen min klikket og ville ikke skru seg på, jeg var så frustrert og prøvde alt som jeg trodde kunne hjelpe å få den på, men ingenting funket. Etter en stund så ringte moren til Chelsea til det abonnomentet som jeg har og fikk rebootet mobilen min. Det er som jeg har ny mobil igjen, alt funker så bra nå! Rundt middagstid så dro vi og laget til middag, vi laget alt slags meksikansk mat og det var faktisk kjempe godt! Jeg elsker mat over alt på jord, jeg vet også hvilket yrke jeg skal ha, FOOD CRITIC!! Det er drømmeyrket. Etter mat dro jeg og Chelsea å makket oss ute..hun puttet foten sin på skulderen min og jeg gjorde det med henne samtidig. Moren hennes sto og tok bilde av oss, så vi prøvde å holde den posen som vi hadde så lenge som vi kunne..det som skjedde var at jeg mistet balansen og Chelsea tok tak i foten min slik jeg ikke skulle falle og jeg snudde og faceplantet rett i bakken! Det var det morsomste øyeblikket i hele mitt 16 år lange liv! Jeg trodde virkelig jeg skulle dø av latter. Og Sam, en som hjalp til med huset trodde jeg hadde blitt slått ut, så han trodde han måtte gjøre CPR og drev å ropte at jeg var skikkelig skadet for jeg ikke klarte å bevege meg for jeg lo så hardt, og det kom heller ikke en eneste lyd fra meg siden jeg ikke fikk ut en eneste lyd! Det var ukas fail. 

 

Tror jeg fikk med meg alt, det er litt vanskelig å blogge om hele uka på en søndag, hvertfall når man har så dårlig hukommelse som meg. 

 Skriv en ny kommentar
hits