girls choice - couples throughout time

Heyhey! På lørdag var det Girls Choice, og jeg har nevnt det før, tror jeg..Det er slik at jentene gjør alt, istedenfor guttene. Da er det jentene som spørr guttene på dansen og betaler for alt. Temaet var Couples throughout time, og da kledde hele gruppen seg ut som greske guder og gudinner. Det var kjempe gøy, jeg var Meg fra Hercules. På fredag fikset vi alt, laget kostymer, fikset bordene, maten, aktivitetene som vi skulle ha på dagen osvosv.  Klarte ikke å lage kostymet til Hercules alene, så jeg dro fra Chelsea og Terrell, vi skulle egentlig lage dem sammen..men jeg ba dem om å kjøre meg hjem og hjemme ''hjalp'' vertsmoren min meg med den, hun gjorde egentlig alt. 

 

På lørdag begynte Girls Choice klokken 2, vi begynte så sent fordi guttene kom hjem sent på kvelden dagen før, fordi de var i St. George og spilte football. Så vi tenkte vi skulle være greie og la dem sove litt. Men ja, tilbake til det jeg snakket om...Vi beynte med at skattejakt, der vi fikk bilder av steder rundt om i byen som vi skulle finne, og der var der et til bilde og slik gikk det videre. Vårt lag vant, selfølgelig. Vi måtte vente på det andre laget i sikkert en time. Når treigingene var ferdige, dro vi å såg film (Snow White and the Huntsman) og spiste cookies med frosting og sprinkles, som vi dekorerte selv. Vi såg ikke ferdig filmen, vi var så sultne at vi dro for å spise før filmen var slutt. Moren og bestemoren til Terrell hadde laget mat og dessert, og det var fantastisk! Kinesisk ♥ 

 

Så var vi runde og god, så vi dro for å lage oss til sammen. Vi brukte veldig lang tid på det, så vi kom veldig sent på dansen, og fikk ikke danset så lenge. Menmen, det var uansett veldig gøy. Etter dansen ditchet vi halve gruppen og dro til nyhuset til Chelsea å såg på film, før det ble natt og vi kjørte guttene hjem.  Så stoppet vi på en besinstasjon og jeg hamstret inn med godteri, for det var min BURSDAAAAG! 

  

Meg & Hercules 

Medusa & guden over døden (husker ikke navnet)  

Hera & Zevs


 

 

Skriv en ny kommentar
hits