fyfy

Jeg er så utrolig dårlig blogger, og jeg får kjeft for det...Unnskyld! Værsåsnill og tilgi meg. Det er litt vanskelig å presse inn blogging, når jeg har ting å gjøre. Nå for tiden har jeg faktisk nesten ikke vært på datan, går for det meste i mobil her. Det har jeg også merket at andre folk her heller sitter på Facebook på telefonen enn på datan og det er ikke så normalt å drive å chatte med folk hele tiden på Facebook. Går for det meste i meldinger. 

 

Formspring har blitt tatt i bruk igjen, så spørr meg i vei! http://formspring.me/queenkarolina

 

Ellers så har skal jeg være manager for basketball!.Yay, får masse fri fra skolen daaa! Egentlig så liker jeg ikke å gå glipp av skoletimer, for karakterene går ned så fort og lekser bare hoper seg opp. Men nå er det snart slutt på trimesteret og da har vi 5 dagers helg for det er Thanksgiving! Neste trimester har jeg andre fag og det blir deilig, selv om det er noen fag jeg skulle ønske jeg kunne ha hatt for alltid! Men man må gå videre og oppleve nye ting eller fag i dette tilfellet.   

 

Jeg husker nesten ingenting av hav jeg gjorde forrige uke, bare at jeg følte meg dårlig en dag og ble sjekket ut av skolen og fredagen var vi og solgte frukt og brus for basketballen og bestilte oss kinesisk etter det og såg på Grinchen. Forresten, her har folk allerede begynt å sette opp julelys, og det er hus nedi gaten her som er nesten fult av julelys og det er utrolig kult, litt masse..men kult! Og det spiller julemusikk på radioen i bilen hele tiden og butikkene er fulle med juleting, jeg har julestemning allerede! 

 

  

Jeg fikk et key card som jeg har nevnet litt før og da fikk jeg velge mellom mange premier og da valgte jeg å få et gavekort på frisør (Paul Mitchell).

 

 

Forrige uke fikk jeg en pakke fra bestemoren min i Litauen og da fikk jeg litt av hvert som smykke, parfyme, litt mat og godteri, blad, vitaminer og andre småting. Og idag fikk jeg en pakke fra mamma og da fikk jeg MASSE godteri og mat...og blad, smykke, tegninger fra småbrødrene mine, og noen ting til vertsfamilien min. Jeg elsker mammaen min ? Nå venter jeg bare på pakke fra kjæresten! 

 

 

 

Har ikke så mye gøy å fortelle akkurat nå, eller jo! Igår så var jeg på skolen på kvelden og spiste Thanksgiving dinner sammen med de 2 andre utvekslingsstudente og Student Council. Jeg dro dit sammen med Kenzie, verdens kuleste og ikke minst morsomste jente! Der var det masse god mat og jeg spiste så mye slik at jeg var nesten litt redd for at buksa skulle rivne. Etter mat og pai, så holdt vi på med gjemme og lete på skolen, og skolen var jo helt tom og den er svær, så det var utrolig gøy! Så må jeg bare fortelle dere om den nær døden opplevelsen jeg hadde på veien hjem. Kenzie skulle kjøre meg hjem og et lys som hun aldri hadde sett før hadde blitt tent i bilen og vi drev å prøvde å finne ut hva det var, og hun kjørte litt av veien og holdt på å kræsje i en parkert bil (!!), hun såg opp på rett tidspunkt og klarte å svinge unna sikkert 2 cm fra den bilen. Viss vi hadde makket oss lenger med det lyset hadde vi kræsjet, jeg er så takknemligfor å være i live! 

 

I dag hadde jeg en type av eksamen i Fashion Strategies, den foregikk på internett og var multiple choices og var faktisk ganske lett, så jeg håper jeg fikk bra resultat! Etter skolen åpnet jeg pakken fra mor og var på konsert på skolen til Ellie (vertssøster) og hørte på klassen hennes spille, hun spiller baritone. Så dro vi hjem igjen og da laget jeg en av gryterettene som mamma sendte, føles som hjemme i magen min! 

 

Jeg har blitt frelst av Imagine Dragons, jeg digger de! 

 

Imagine Dragons - Demons

 

 

 

 

PEACE OUT! 

Skriv en ny kommentar
hits