NYTT TRIMESTER

Hei! I dag er det mandag og da er det tilbake til skolebenken igjen, etter Thanksgiving break. Jeg var i idaho for Thanksgiving og vi var der hele uken, fra fredag til lørdag uken etter. 

  

Når vi var på vei hjem så stoppet vi og såg på noen alpakkaer (vet ikke helt hvordan det skrives, men jeg gjorde et forsøk, ikke angrip meg!). De er styggkule, ser litt ut som emoer. Ikke at emoer er stygge, ikke misforstå..de har bare, eh...sin egen stil. I dag så startet vi på igjen på skolen med nye fag siden det er nytt trimester og nå har jeg:

 

Food & Nutrition I

Psychology

Social Dance I

US History A

Language Arts 12B

Clothing I (som jeg har tenkt å bytte i morgen, siden denne er nesten kun om å sy og det liker jeg IKKE.)  

 

 

Jeg digger læreren min i Psychology, han er sykt morsom og jeg regner med det kommer til å bli gøy i denne klassen. Har allerede fått lekser i dette faget da...men siden jeg har tenkt på å bli psykolog så er det et veldig bra fag for meg å ta, da får jeg litt innblikk i hva dette innebringer. Leksene jeg får her på skolen er heller ikke vanskelige, så det går veldig greit. Kan bli litt mye av og til, siden vi får masse lekser og vi får like masse lekser på en dag som jeg får på en uke hjemme i Norge, men så er leksene hjemme 100 ganger vanskeligere. Jeg kan fortelle litt mer om disse fagene litt senere ut i trimesteret, slik jeg vet mer om hva de går ut på. 

 

Jeg har nå second lunch...og jeg kommer til å dø av sult i fjerde timen! Menmen, skoledagene går fortere da. 

 

Jeg og Jake! 


Tuddeluuu ♥


Skriv en ny kommentar
hits