LIVET I DET SISTE

Hei! Vet ikke helt hvor jeg skal starte, jeg kan starte med at her har julen slått inn for fullt! Vi har satt opp juletre her i huset og alle husene på gaten har julelys, noen mer enn andre. Noen er helt syke, ser ut som noen har spist julepynt og spydd det ut på huset. Jeg tuller ikke engang. Jeg får ta noen bilder og vise dere. Hvertfall...man hører julemusikk på radioen og det er juleting i alle butikken og alt er dekorert. Har allerede julestemning. 

 

Ellers har jeg blitt manager for basketball laget. Da driver jeg å skriver ned score og sant, tar med de nødvendige tingene til kampene osvosv. Jeg er kun manager på kampene, så jeg slipper å dra på treningene og når det er bortekamper så får jeg fri fra skolen, yey! 

 

I helgen dro vi til Logan med vertsfamilien, var på kino og såg Wreck-it Ralph, den va både morsom og koslig, elsker slike animasjonsfilmer! Så dro vi og spiste på Chuck-a-rama (som jeg synst er helt fantastisk) og shoppet litt. Senere på kvelden så skulle jeg på ice skating sammen med Kenzie og Kenna, men de kom så sent at det ikke var vits å dra, så vi gikk heller rundt på kjøpesentere, stakk å spiste kinesisk og kjøpte is, elsker iskrem sjappene her! Kan velge forskjellige iskrem og du gjør alt selv ooog man kan ta oppi masse godteri og sånt! Off, jeg føler norsken min har blitt så dårlig, siden jeg snakker og skriver engelsk mesteparten av tiden. 

 

Skriv en ny kommentar
hits