juuuul!

Jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Jeg har ikke blogget på veeeeeeldig lenge og jeg vet ikke om jeg klarer å oppsummere alt jeg har gjort, siden jeg gullfisk hukommelse. Jeg har heller ikke så mange bilder, siden jeg ikke har vært så flink på å ta bilder denne måneden. 

 

Har vært å sett på julelys, henget med venner og familie osvosv.

 

Forresten, vi hadde en konkurranse i danseklassen min der vi skulle lage en ''snow-dance''  til den siste skoledagen og den dansen som fikk mest applaus vant. Gjett hva?! Jeg vant!! Jeg danset til Mistletoe av Justin Bieber. Det var veldig gøy, selv om dansen min var litt lame og barnslig. 

 

Hvertfall, JUL. Jeg har feiret amerikansk jul og jeg kan vel si det er litt annerledes. Vi åpnet en pakke på julaften og vi fikk alle kvar sin pysjamas. Så på morgonen av første juledag åpnet vi pakker tidlig på morgonen. Spiste julemat, som da var turkey, ham, poteter, stuffing, rolls, salat og grønnsaker! Må si jeg har blitt veldig glad i amerikansk mat! Hele familien har jo vært syk i julen da, så det har ikke vært noe gøy. Det var en raskt avsnitt om jul. 

 

I juleferien var jeg sammen med Chelsea, Kalli og Hadlee litt, vi var ute å lekte oss i snøven litt og holdt på å kræsje med bil flere ganger. Nå er jo det glatt på veiene, så vi kjørte på en vei som var islagt og Kalli mistet kontroll over bilen slik vi holdt på å kjøre ut i grøfta, vi havnet sidelengs midt på veien. Senere kræsjet Kalli i en stolpe. Vi var ute på firhjulingen og hadde festet på et hjul bak på den, så vi dro ut på et jorde og hadde det litt gøy. Men når vi skulle tilbake, så satt jeg på med Hadlee på firhjulingen og hun følgte med på hjulet bak på firhjulingen og kjørte rett i en stolpe. Jaja...Senere dro vi på basketball kamp, jeg hater basketball...ærlig talt, finnes det en kjedeligere sport enn det? 

 

 

Har også hengt litt med Terrell. Vi spiser alltid mat når vi finner på noe. 

 

 

Jeg laget kunst på skrivebordet til Terrell.

 

 
 

Ok, da fikk jeg oppsummert litt, blogges!

Skriv en ny kommentar
hits