nyttårsaften

Nyttårsaften, den tilbringte jeg sammen med min gode amerikanske venninne Chelsea. Det var en gutt som ville kjøre oss rundt for en eller annen grunn, og vi dro først til Wendy's (der kun jeg spiste meg mett på chicken nuggets). Så dro vi videre til Logan, hang der litt og stakk for å spise på Happy Sushi. Så dro vi på walmart, kjøpte godteri og skulle til å kjøre tilbake til Tremonton, så skjedde det noe veeeldig kleint. Det var en bil vedsiden av oss og der var det et par som råklinte, på parkeringsplassen på Walmart. Så vi tenkte vi skulle tulle litt, vi holdt opp mobilene våre som om vi filmet og holdt opp tommelen og tutet på dem. Man kan si de kjørte bort veeeldig fort. 

 

Han som ville kjøre oss rundt omkring skjønte vi var litt kokos etterhvert og det ble litt rart etter en stund så vi faket at jeg var syk. Vi dro hjem til Chelsea og fikk broren til Chelsea til å gå ut å hente tingene mine i bilen hans og si at jeg var syk. Vi er så slemme, jeg vet! Men vi hadde våre grunner...

 

Etter dette dro vi og feiret nyttårsaften med noen venner. Det som er rart er at folk ikke fyrer opp fyrverkeri her, det er hvertfall ikke sånn at hver eneste person kjøper fyrverkeri. Men det va en koslig nyttårsaften kan man si, selv om det var litt fram og tilbake. 

 

Morgonen sto vi opp, det var så utrolig kaldt på rommet til Chelsea at vi måtte sove med sikkert 10 dyner og jeg overdriver ikke...Vi hadde en mini spa-dag etter vi sto opp, kjøpte søppelmat og såg på Pitch Perfect. Jeg digger den filmen!

 
Skriv en ny kommentar
hits