freeedag er vi så glad i!

Denne fredagen har jeg kost meg masse! Først begynte dagen med at vi laget muffins i Food & Nutrition, gruppen vår laget Chocolate chip muffins og muffinsene våres ble best av hele klassen. Andre laget oatmeal, banan, poppy seed, brown sugar og bran muffins. Det blir mange engelske ord når jeg blogger nå, ikke så rart egentlig når jeg for det meste skriver og snakker engelsk. Ellers så var jeg på skolen og lærte masse nytt! Neida. 

 

 

Etter skolen kom Terrell og hentet meg, så dro vi til henne og stellet oss der. Så ble det videre til Brigham til Box Elder High School der de hadde wrestling meet. JEG ELSKER WRESTLING!! Vi såg en som såg ut som en assassin. Han var skallet, hadde et skummelt ansikt og vi så han aldri smile. Pluss...han var sykt god i wrestling. Han vant 12-0 mot en annen gutt. Jeg er sikkert på at han senere bombet hele skolen, med øynene sine! Men har var også halvt asiater, da er han sikkert ninja også. 

  

Her kan dere se Assassin/Ninja guy. I rødt/rosa/burgunder eller noe sånt. 

 

Etter wrestling dro vi til Beijing Buffet (verdens beste kinesiske restaurant), jeg er forelsket i maten der. Det er en buffet, så da kan du spise så mye du vil, og jeg blir til den grisen når jeg er der. Sist gang jeg var der med vertsfamilien, så spiste jeg noe der det var jalapeno i og jeg trodde det var paprika...så jeg bare spiste den. Det var verdens verste valg...jeg trodde jeg skulle dø. Jeg mener det, jeg var sikker på at jeg blødde i kjeften. Det var så grusomt, smerten gikk aldri vekk heller! Og den samme dagen spiste jeg også sushi og sushien hadde lagt seg i den svære klumpen med wasabi og jeg såg ikke at den hang fast på sushien når jeg stappet den i kjeften. To nær døden opplevelser på en dag....!! Jeg er så glad for å være i live. Men noe sånt skjedde ikke denne gangen, heldigvis. Vi spiste oss gode og mette og dro hjem igjen.

 
 
Resten av kvelden så laget vi cake poppers og såg på King Kong...jeg hater hvor trist den er. King Kong er bare stor og trist, ikke skummel og farlig som andre tror. Han er bare misforstått! Jeg gråt IKKE hvis noen lurte...

 

Sofie nyheim

13.01.2013 kl.00:57

fine bilder:-D
Skriv en ny kommentar
hits