multiple me

Heihei! Har vært en litt sprø dag i dag. 

 

Først startet dagen med at jeg sto opp veldig tidlig, som vanlig. Det er så utrolig kaldt her om morgonen...i går tidlig var det -24 grader ute! Det er helt sprøtt. Jeg sto å ventet på bussen og forestilte meg at jeg frøs i hjel. I lunsjen hadde jeg og Terrell en intervention på Chelsea, det gikk ikke slik vi håpte på. 

  

 

Vi har begynt på Waltz i Social Dance og det er så gøy! Har akkurat blitt ferdig med Foxtrot og det var ganske gøy det også, men jeg liker Waltz bedre. Jeg liker løftene best, bare hvis det ikke er med en som er utrolig høg, for jeg har litt høydeskrekk.  

 

Så har jeg forresten hatt et prosjekt i Language Arts, der vi skal lære klassen noe, det kan være hva som helst. Så jeg valgte å lage norske vafler. Jeg fikk litt hjelp av min vertsmor til å filme meg menst jeg gjorde det ogs ånt. Jeg brant meg, jeg mistet eggskall nedi bollen osvosv...Dere kan få se den når jeg er helt ferdig å redigere og slikt. Blir interresant å vise filmen til klassen. Og jeg hadde et annet vaffeljern også, så de ble litt mislykket, men smakte som norske vafler og det er det som betyr noe. 

 

 

 

I Psykologi hadde vi verdens verste oppgave....vi måtte velge mellom en 5åring og en 1åring om hvem vi skulle reddet hvis et skip holdt på å synke og man kunne bare redde en. Det er virkelig ikke noe svar på sånt, så jeg ble frustret og krysset bære ut på randome ting. 

   

Så i foto, så har vi hatt ''multiple me'' prosjekter i photoshop, der vi må redigere oss inn i bilde flere ganger. Der kan se hvordan det gikk.

 See ya!

Skriv en ny kommentar
hits