cake poppers and movie night!

Heihei! Denne helgen har jeg overnattet med T-Rex aka Terrell. Jeg dro dit lørdagskvelden og vi skulle lage cake poppers. Vi skulle gjøre det med funfetti kake-mixen, men det gikk ikke slik vi håpte på. Terrell doblet hvor mye olje som skulle oppi mixen. Da ble såklart kakedeigen ikke så god og ville ikke bli til cake poppers, så vi måtte bare hive den. Heldigvis hadde de en ferdiglaget kakedeig i kjøleskapet som vi brukte istedenfor, så da ble alt bra likevel! 

 

Etter vi laget den fantastiske desserten, tok vi frem prosjekstøren og såg på film på veggen. Først begynte vi å se på The Collector, men den va så forferdelig at jeg tvingte Terrell å skru den av. Verste filmen jeg noen gang har sett! Det er om en mann som samler på mennesker, jeg tror ikke det er nødvendig å si mer. Vi skrudde heller på Pitch Perfect og såg den. Den er så utrolig morsom, elsker den filmen. Så var vi oppe litt og snakket om alt mellom himmel og jord og sovnet etter en stund. 

 

Vi sto opp om morgonen og gjorde så og si ingenting, eller...jeg gjorde ingenting, Terrell gjorde lekser osv. Vi prøvde oss på The Collector igjen, såg 10 minutter mer av filmen og måtte skru den av igjen. Da bestemte vi oss for å være sunne og dra på McDonalds og kjøpe oss lunsj. Kjøpte meg en fet burger med pomme frites, long hair don't care. Så fortsatte vi med å gjøre ingenting og være late. 

 Skriv en ny kommentar
hits