basketball

Heihei! Tenkte jeg skulle oppdatere denne bloggen litt, den har blitt litt glemt den siste tiden. To helger siden (haha, jeg har bilder, så jeg vil blogge om akkurat den kvelden!) så var jeg på basketball kamp med jentene. På en fredag, siden det er normalt da det er basketball kamp. Jeg personlig hater basketball og synst det er utrolig kjedelig. Men jeg dro fordiom og det viste seg å være den verste kampen å dra på, siden de fikk TRIPPEL overtid!! Det ville aldri ende.....Til slutt var den over og de tapte uansett...Verdens mest skuffende kamp, ikke egentlig, menmen. 

 

Etter kampen dro vil til Wing Wah, som er en kinesisk restaurant. Det er en av de beste kinesiske restaurantene jeg har vært på, bortsett fra Beijing Buffet (som er helt klart min favoritt). Jeg ble så sykt dårlig av maten dagen etter og midt på natten. Men det var verdt det, det var så utrolig godt og de har den beste Hot&Sour suppen der! 

 

Etter å ha stappet i oss masse mat fra Wing Wah, dro vi til WinCo og kjøpte masse godteriegg, jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, det er crunchy og godteriete utenpå og gummi inni og de er SÅÅÅ god!! De selger de visst kun i påsken, men man kan få kjøpt de på WinCo. Så dro vi hjem, stoppet litt og snakket med noen venner først, sååå dro vi hjem! 

 

Skriv en ny kommentar
hits