valentines day

Som de fleste har fått med seg så er det valentinsdag idag! Det er veldig stort her i USA, alle kjøper blomster, sjokolade, kort osvosv. Selv synes jeg Valentinsdagen er overvurdert og unødvendig. Jeg synes det er nok med bursdager og jul å stresse om. Dessuten så kan man kjøpe blomster eller et fint kort til den man elsker hvilken som helst dag av året. Valentinsdagen er en dag som salgsmenn har funnet opp for å hente inn mest mulig penger. Vi var faktisk på butikken i sted og kjøpte blomster og ballonger til vertsfar fra vertsmor. Det var så  utrolig mange folk der!

 

Folk tror man kan vise man elsker noen kun på denne dagen, når man egentlig kan gjøre det hver eneste dag, nå snakker jeg på vegne av de som allerede har funnet ''the significant other''. Man kan kjøpe blomster eller bare et fint kort når som helst, bare for å vise du bryr deg, eller bare la dem vite det.

 

Men så er jo det de som er single og ensomme på denne dagen. Vi jenter går rundt og tror at drømmeprinsen skal magisk dukke opp på denne dagen, vi håper og venter på den gutten som står i døråpningen med en stor blomsterbukett. Jenta smelter såklart og de rir sammen inn til solnedgangen på hans hvite hest. Nei, sånt skjer kun på film...Hvis denne såkalte ''drømmeprinsen'' ikke har dukket opp ennå, så kommer han mest sannsynelig ikke til å dukke opp på Valentinsdagen. Alle sitter å håper på å ha en ''valentine'' på Valentinsdagen, men man blir skuffet hver gang. 

 

Jeg har heldigvis allerede funnet min drømmeprins og valentinsdagen er kun en vanlig dag for meg, siden han bor på den andre siden av jordkloden (buhu). Men jeg er ikke helt i mot Valentinsdagen, det er jo såklart en fin dag hvis man har en kjæreste å tilbringe den med. 

 

Vi hadde en pep assembly på skolen idag, det var den kjedeligste assembly'en jeg har vært med på...

  

Så fikk jeg et lite kort med noen på skolen idag, og godteri!! 

Skriv en ny kommentar
hits