update

Hei! Så har det seg slik at jeg har fått ny vertsfamilie! Jeg trivest med denne familien veldig godt og de er super greie. Jeg bor sammen med vertsmor Mary, vertsfar Paul, en annen utvekslingsstudent fra Tyskland som heter Tabea, Sala, som er datteren til vertsforeldrene mine og Ammon, hans foreldre flyttet og han bor her fordi han ville bli ferdig med skolen her.  Jeg flyttet inn med dem forrige torsdag og føler meg hjemme allerede. 

 

I helgen så var vi på en debattkonkurranse, jeg var ikke med å konkurrerte, men jeg så på folk som gjorde. Det var folk fra skolen, men det var vertsmoren min som arrangerte det, så da var hele familien med. Det var veldig interresant, og jeg fikk litt lyst å være med selv. Menmen... Vi kjørte med buss til Beaver og det tok ca. 7 timer pågrunn av en storm og det samme tilbake! Vi overnattet på hotell og sto opp tidlig på morgonen for å dra på denne konkurransen. Vi spiste frokost på en restaurant som heter Crazy Cow og jeg gjorde noe sykt dumt og flaut...Jeg skulle finne døren til restauranten, og jeg fant et vindu som såg ut som en åpen dør, så jeg sprang inni vinduet. Slik er jeg, klønete. 

  

Her bor jeg nå!!

 

Vertsmoren min er dramalærer, så jeg blir med når det er øving og sånt etter skolen. De lager til et skuespill til dramakonkurransen som skal være snart, og jeg skal være med! Jeg skal bare være en bygdejente, men jeg får ha på meg en fin og fancy gammeldags kjole! Vertsfamilien er så utrolig talentfull, alle kan å synge og spille instrument og hele pakken. Så kommer jeg og høres ut som en gris...Menmen, kanskje jeg lærer noe av dem. 

 

Her om dagen, så var vi i auditoriet og da gikk vi opp til ''catwalken'' som de kaller det. Vi måtte gå opp en stige og der e sykt høyt! Når man kommer opp er det bare en liten ''trail'' og viss man ser utenfor den, så ser man rett ned. Jeg har sykt høydeskrekk, så jeg trodde jeg skulle dø, men det var interresant. Man kunne gå opp på lysrommet og da såg man hele auditoriet. Var bare utrolig kult, dere skjønte sikkert ingenting av dette, men det går bra. 

 

Hvis du ser på de ''vinduene'' du ser oppi taket, der var jeg. 

 


Et photography prosjekt, man skal få det til å se ut som at hendene dine er knust. Interresant å gjøre det. 

 

Skriv en ny kommentar
hits