pomegranates, school and everything else

Den siste tiden har jeg vært ganske opptatt med alt mulig egentlig. Vi har playpractice tirsdag, onsdag og torsdag helt fra skulen slutter til halv åtte og nå har jeg dans etter skolen også. 

 

Hvertfall, det var en helg vi dro ned til Salt Lake City og shoppet en del, alt er så billig her, elsker det! Så dro vi til moren til vertsmoren min og overnattet der, hun er så utrolig hyggelig å snakke med. Hadde alle slags historier å fortelle. Vi var der til hele neste dagen også, så dro vi til foreldrene til vertsfaren min som også ikke bor så langt unna og overnattet der ei natt. Vi sto opp tidlig på morgon og skulle være sammen med noen venner, først kom Steven og Geoff og hentet oss, så laget de frokost til oss (meg, Sala og Tabea). Så holdt vi på med brettspill, Jenga er et av mine favorittspill nå, selv om jeg tapte 3 ganger på rad...Vi skulle egentlig på kino og se Warm Bodies, men en av guttene som skulle komme var så sykt sen at den startet før han kom..så da ble det Wreck-It Ralph. Jeg hadde sett den før, men den var like gøy den andre gangen og. Så kjøpte vi iskrem og mat og dro hjem igjen til gode gamle Tremonton. 

 

Denne uken har vært så sykt stressende, har hatt auditions for dansekonkurransen på skolen, kan fortelle mer om det senere. Det var også den siste uken av dette trimesteret og nå er det endelig slutt, gleder meg til mandag og nye klasser! Slik ser timeplanen min ut for neste trimester:

 

  • Dance 2
  • Social Dance 2
  • U.S History B
  • Math of Personal Finance B 
  • Interior Design 
  • Commercial Art

 

Så har jeg vært på orkester konsert og kor konsert, jeg er så misunnelig på alle som kan å spille instrument! Jeg skulle ønske jeg kunne spille cello, det er et av mine favoritt instrumenter.

 

Så denne helgen skal vi opp til Idaho for å besøk Uncle Joe. I dag har jeg fri fra skolen og vi har bare en fridag og gjør ingenting, i morgen tidlig skal vi begynne å kjøre til Idaho og være der til søndagskveld. SÅ har jeg også fri fra skolen tirsdag, siden junior'ene skal ha ACT testing. 

 

Jeg og Terrell skulle prøve noe nytt, så vi gikk rundt i butikken og letet etter ting vi aldri har smakt før, og etter en time på butikken kom vi frem til at vi skulle kjøpe pomegranate. Fysøren, jeg har funnet min nye favoritt frukt! Mango har blitt erstattet med pomegranate nå. 

 
Dette er btw det beste godteriet du noensinne kommer til å finne!


Det var Sweetheart konkurranse på skolen, hun i grønn kjole vant. De solgte kaker som de hadde laget også, noen betalte 300 dollar for en kake, det er bare galskap. 

Vi har det utrolig gøy på playpractice. Har tilbringt en del tid i dette rommet i det siste. 


Siste dagen av trimesteret såg vi film i hver eneste time.


Amerikanerene er flinke å skrive navnet mitt, dette er det beste jeg har sett hittil. Noen ganger skrive de noe så langt utpå jordet at det ser ikke ut som navnet mitt engang. 

 

Skriv en ny kommentar
hits