idaho

Hei! Nå er vi hjemme igjen etter en fantastisk helg i Idaho. Vi dro og besøkte Joe, som er broren til vertsmoren min. Vi kjørte opp til Idaho lørdagsmorgen, og da kom Justin, en venn av Sala bort,  og var sammen med oss og familien hele dagen.  

 

Vi spilte biljard, som jeg vant hver gang (etter litt juksing når ingen såg på). Så spiste vi frokost, jeg har oppdaget verdensbeste frokostblanding, Apple Jacks! Jeg vet ikke hvordan jeg skal overleve uten det hjemme i Norge...Så spilte vi mange forskjellige kortspill og viste magiske triks, som vertsfaren min er helt sykt god i. Jeg skjønner ikke hvordan han klarer å få til alle triksene, det kan ikke være noe annet enn magi. 

 

Vi skulle egentlig på et trampoline sted, men så måtte foreldrene våres skrive under et papir fordi vi var under 18 år...men det var fint...vi dro på McDonalds og kjøpte shakes. Så dro vi hjem for å spise biff. Helt ærlig den beste biffen jeg noensinne har smakt på og den største! Hele familien har gått og gledet seg til Joe's biff, og nå vet jeg óg at den er fantastisk. Med barbequed pineapple på siden, det var himmelsk. Klarer ikke å finne de riktige ordene å forklare biffen med, ingen ord er gode nok. Jeg skal få Joe til å lage biff til alle sultende barn i verden, alle fortjener Joe's biff. 

 

Etter mat så introduserte vi Joe til Doctor Who, som er en britisk science fiction tv-serie. Jeg elsker det! De har et kinorom og vi jentene skulle sove der, så da såg vi på filmer natten lang og de har tusenvis av filmer! 

 

Idag våknet jeg og når jeg ble utsatt for sollys trodde jeg at øyene mine skulle brenne ut. På kinorommet er det ingen vindu og det er helt svart der inne. Vi sto opp til god frokost, dro til kirken. Kirken her varer i 3 timer, men jeg går kun den første, som er sacrament meeting. Så etter det dro vi hjem og såg på mer Doctor Who. Når resten av familien kom hjem, spiste vi middag og spilte the Story Game. Som er et spill der du skriver et avsnitt av en historier og gir den til neste person og etter hvert blir den lenger og lenger. Og du kan kun lese et avsnitt og fortsette å skrive til det, så du har egentlig ikke peiling om hva historien handler om. Det var utrolig gøy og morsomt. 

 

Så var det tid for å dra hjem. Jeg koste meg masse og det var en utrolig koselig helg, liker slike helger der man bare tilbringer tid med familien. 
THE DOCTOR!!


Skriv en ny kommentar
hits