drama region - one act

På lørdag, så var vi med på en drama konkurranse i Ogden. Vi hadde Comedy of Errors av William Shakespeare, det gikk utrolig bra. One Act er et skuespill med en skole, med alle i dramaklubben eller noe sånt. Dommerene elsket det! Vi fikk straight superiors og fikk tredje plass, så vi skal til state. Det var utrolig gøy å være med på noe sånt, det er spesielt gøy å henge med drama folk. De er morsomme, teite og bryr seg ikke om hva andre tenker om dem. Jeg koste meg hvertfall mye på konkurransen og flere skal det bli siden vi gikk til state. Vi har jobbet med dette skuespillet veldig lenge nå, hver dag etter skolen osv.

 

På tirsdag er det Drama Region IE, som er inviduelle skuespill. Da skal jeg og Austin framføre et skuespill der han er redd for en edderkopp og jeg skal redde han. Skal få filmet det, for det er ganske morsomt (om jeg får sagt det selv). Jeg gleder meg sånn til det!

 

Etter konkurransen stoppet vi for å spise i Ogden, siden vi hadde en supersnill bussjåfør som ville stoppe for oss. Da spiste vi på Five Guys, de har verdensbeste burgere og pomme frites! 

 

Btw, alle kostymene er laget av vertsmoren min! Hun er så sykt flink i alt! Definitivt noen jeg ser opp til. 

 


 

Skriv en ny kommentar
hits