PROM

Heihei! I går hadde jeg det utrolig moro, det var nemlig prom. Vi var 10 stykke i ei gruppe, 5 par altså. Vi begynte på fredagen med en day-date, siden daten min skulle vekk på lørdagen og ikke kunne være der på day-daten på lørdagen, siden han skulle på en science olympiade. På fredagen dekorerte vi egg, malte de og tegnet på de osvosv, spiste is og såg på Anastasia. 

 

Lørdagen, daten min, David, kunne visst komme på lørdagen likevel og skulle ikke på science olympiade. Så vi begynte i 12-tiden og gikk ned til parken her i nærheten og gjemte eggene vi dekorerte dagen før. Så konkurrerte vi par mot par og det var om å finne mest mulig egg, og jeg og David vant! Vi hadde piknik i parken en liten stund, men så ble det så kaldt at vi måtte gå hjem og fortsette med pikniken i stuen hjemme. 

 

Så jagde vi guttene hjem og skulle lage oss til, vi fikk kun en time til å lage oss til og vi stresset ganske mye, med tanke på at vi er 3 jenter med et bad. Så kom guttene og hentet oss, og vi dro til promenaden. På promenaden ropte de opp navnene våres og vi gikk på scenen og viste oss frem og gikk ned igjen. Når vi kom ut fra salen, ble vi overvelmet med kameraer og foreldre som ville ta bilder. Så var det tid for middag, først tok vi maaaange bilder. Så var det tid for å spise, først var det en fin salat, så kom hummer suppe, sorbet for å renske paletten vår, og så var det laks, ris og asparges for hovedretten, og caramel apple cranberry pastry til dessert! Det var utrooolig godt, jeg bare elsker mat. 

 

Sååå dro vi endelig til dansen, den var på en gammel togstasjon i Ogden og det var et utrolig kult sted å ha et prom i. Jeg hadde det utrolig gøy og koste meg masse! Det var så utrolig amerikansk og en utrolig kul opplevelse. Alle burde kunne få oppleve prom! 

 
Hanne Emilie

22.04.2013 kl.09:57

Alldeles nydelig! <3
Skriv en ny kommentar
hits