weekend in spanish fork

Forrige helg var vi i Spanish Fork for å besøke vertsbesteforeldre og vertssøster. Emily som er 22 går på college i Provo, så henne ser vi ikke så mye til, annet enn når vi kjører ned dit for å besøke folk. 
Justin kom ned for å besøke oss igjen når vi var der nede, han bor egentlig i Idaho, men skulle besøke broren sin som bor der, så da kom han å var sammen med oss hele dagen på fredagen. Vi dro blant annet til Costa Vida for å spise, og jeg må bare si....VERDENS BESTE meksikansk grill! Jeg elsker maten der...vet ikke hva jeg skal gjøre når jeg må hjem til Norge.  Som forresten er om 60 dager, helt sykt hvor fort tiden går! Føles ikke ut som at jeg dro hjemmefra engang. Nå kom jeg litt utenfor temaet mitt....Hvertfall, vi spiste, kjørte tilbake til moren til vertssmoren min sitt hus og spilte brettspill og kort. Jeg vant selfølgelig (etter litt juksing). Jeg mp bare si....Justin er verdens verste sjåfør! Hver gang han skal kjøre oss en plass, blir jeg så sykt dårlig. Han er bare en klumsete sjåfør. Han kjørte en trang truck, der jeg og Tabea måtte skvise oss inn bake. Men vi klarte å ha det gøy selvom vi såvidt fikk puste. 

 

Neste dag var så utrolig koselig, vi dro på et dinosaur museum og Emily var også med.. Jeg synest slike ting er så utrolig spennende. Noen av dinosaur skjelettene var så sykt store, jeg kan ikke tro at slike ting faktisk var levende en gang. Utah er faktisk den plassen som har flest funnet dinosaur skjelett. Det synest jeg er ganske kult. Ellers så gikk vi å fikk oss litt lunsj etter alle dinosaurene, vi fant oss en liten og utrolig koselig kafé som serverte veldig god mat. Jeg er bare så sykt takknemlig for mat. Den plassen som museumet var på heter Thanksgiving point og der er alle slags små butikker, gallerier og utrolig fine parker. Vi gikk rundt og kikket på alt, vi var innom et kunst galleri, der de blåste glass. Det fasinerer meg hvor flinke folk kan være.  På kvelden skulle vi være sammen med Steven og Geoff, vi såg på Les Miserables. Filmen var rett og slett en pine, de sang hele tiden og snakket ikke et eneste ord. Jeg holder på å lese boken nå, som jeg synest er tusen ganger bedre. Geoff skal altså på misjon til Florida om en uke, så vi skulle si hade osv. På søndag skulle vi i kirken når Geoff skulle ha hans farewell. Da holder den som skal på misjon en tale foran kirken, og venner og familie kommer for å høre på osv. 

 

Søndag var jo også påske, så vi hadde en fin påskemiddag sammen med foreldrene til vertsfaren min. Det har også blitt varmt her, så vi jentene var ute og solet oss og leste bøker, så pakket vi alt og dro hjem. 

 
Peace out!

 

Skriv en ny kommentar
hits