spring break

Heyho! Nå har vi endelig spring break og det er så deilig å ha fri fra skolen. Jeg har ikke hatt noen svære planer eller gjort noe utrolig gøy. Spring break begynte altså på onsdag, i går med andre ord. Vi har ikke en hel uke fri, men nesten, som jeg synest er litt dumt..menmen. Emily kom hjem fra college på mandag siden hun også har spring break og vi har jobbet i hagen nesten hele tiden og det har begynt å bli varmt så jeg er sykt solbrent. Livet er hardt når man er bleikere enn kvitost. Jeg skulle egentlig på camping sammen med Terrell, men noe kom opp slik vi ikke kunne reise likevel. 

 

I går kveld fikk vi besøk av noen venner og laget muffins og cookies og såg på Doctor Who. 

 

I morgen har jeg planer med Kenzie, jeg har ikke sett henne på evigheter. Nå som alle har blitt splittet opp i lunsjen ser jeg såvidt til henne eller Kenna. Jeg har first lunch og resten har second lunch, som suger...Det er så mange elever på skolen at de må ha to lunsjer. Men heldigvis har Celestial og Naomi samme lunsj som meg. Vi drar alltid på Subway for lunsj, tror det er der alle pengene mine går.

 

Ellers har jeg trent, drar på treningssenteret sammen med vertssfaren noen ganger. Men det blir mest tredemølle hjemme eller jogge ute. 

 

Har også tatt bilder som skal være i årboken for Dancing with the Stars, partneren min skulle posere i et av bildene i uniformen sin for fotball, så da dukket han bære opp i de klærne. Vi skulle også ta et bilde med fine klær, og det hadde han ikke. Så vi måtte lete etter skjorte i kostyme rommet på skolen. Heldigvis fant vi en. 

  

 

Skriv en ny kommentar
hits