missionaries

Heihei! I dag fikk vi besøk av missionaries, en av dem heter Rial og er fra Texas og han adre heter Manuel og er fra Washington. De kom med The Book of Mormon til både meg og Tabea. Til Tabea på tysk og på norsk og litauisk for meg. Jeg har jo nå 3 mormon bøker, fikk en av Ammon også, hans gamle. Han skal jo også på misjon snart, til California/San Diego. 

 

For de som ikke skjønner hva jeg snakker om, missionaries er mormoner som drar vekk for å preike om mormonting til andre folk. Man kan bli sendt til hvor som helst i verden, så er man der i 2 år og døper folk osvosv. De som drar er som regel gutter som nettopp har blitt ferdig med high school, men jeg tror hvem som helst kan dra. Så lenge du er mormon, selfølgelig. 

 

Dagen i dag har inneholdt masse latskap og boklesing. Jeg har begynt på både Phantom of The Opera og Les Miserables. Jeg må bytte på litt av og til, jeg vet...jeg er ganske merkelig. Har klart å gjort noe bra da, har ryddet rommet mitt a.k.a grisebingen. Rommet mitt er et KAOS. Ikke nå lenger så klart, nå er det veldig pent og ryddigt. 

 

Vi har en vegg her hjemme, Gratitute Graffiti. Der alle som kommer på besøk må skrive noe de er takknemlig for på veggen, eller tegne det. Når misjonærene var her isted tegnet de på den, jeg har tegnet på den tidligere og da tegnet jeg et kamera, siden jeg er så glad i fotografi. 

 

Slik sitter vi akkurat nå, med hver sin data og helt usosiale. Jeg ser på Doctor Who, Tabea leser og hører på musikk og Sala ser på en leksjon om ett eller annet. 

Skriv en ny kommentar
hits