general conference in salt lake city

Forrige uke så var det General Conference, det er altså noe som de har 2 ganger i året. Da er det profeter som snakker foran mange mange mange mennesker. Det har blitt mye religion på bloggen her i det siste, men så bor jeg i en veldig kristen familie og bor i mormonland, så da blir det mye av hverdagen min. Tilbake til hva jeg snakket om, vi kjørte ned til Ogden for og så ta toget til Salt Lake City. Når vi kom frem, så gikk vi til Temple Square og hadde lunsj på gresset der. 

 

Vi gikk bort til Conference Center og måtte gjennom masse sikkerhets greier for å komme inn dit. Innsiden av bygningen er helt nydelig, fin kunst og arkitektur osvosv. Det er også helt utrolig svært, tror jeg aldri har vært i et rom så stort, og menneskene der så ut som maur. Jeg kødder ikke engang, det var flere tusen mennesker inne på det rommet. 

 

Først og fremst begynte koret å synge rolig og angelisk og de dempet lyset der inne og jeg bare svevet inn i drømmeland. Sovnet med andre ord. Jeg fikk ikke med meg masse av det profetene snakket om heller, var mest fasinert av hvor mange folk det var plass til der inne. 

 

Når Confenrence var over, gikk vi rundt Temple Square og det er så utrolig pent der. Trærne har begynt å blomstre og det var så fint! Får utrolig vårfølelse av det og det var også utrolig varmt, herlig med andre ord. En ting jeg angret på hele turen var at jeg hadde på meg høyhelte sko, jeg hadde så utrolig vondt i føttene at til slutt måtte jeg ta av meg skoene og bare gå barbent. Ganske flaut å gå rundt med nakne føtter rundt i byen, hvertfall når folk begynner å flire av deg og peke. :( :( Jeg er et mobbeoffer. 

 

 


Skriv en ny kommentar
hits