drama state competition

I helgen så var det drama state, på fredag dro vi klokken syv til Stansbury. Da var det One Act, da konkurrerte vi med vårt 45 minutters skuespill som var Comedy of Errors av William Shakespeare. Jeg var med i One Act, jeg fikk skryt for karakteren min i skuespillet. Er litt stolt da, med tanke på at jeg nesten aldri har vært med i noe som helst skikkelig teater greier. Det var interresant å se andre One Acts også, det var blant annet en som gjorde narr av Shakespeare og det var så utrolig morsomt! Noen var også utrolig dårlige....og var bare en pine å se på.

 

Hele dagen hadde jeg utrolig vondt i kjeften, siden visdomstennene mine holder på å gro ut og de gror helt skeivt, så da er det ekstra vondt. Det var en dans etter alle var ferdige å fremføre, men jeg dro bare til hotellet siden jeg var både dopet av all medisinen og hadde fortsatt vondt, da la jeg meg bare til for å sove. 

 

Neste dag stod vi opp grytidlig og spiste hotellfrokost, jeg elsker hotellfrokost! Pluss, de hadde esker med drops, så jeg tok sann ca. 5 esker (hihihi). De var gratis og det var lov, så hvorfor ikke? Så dro vi tilbake til skolen i Stansbury og da var det IE's (Individual Acts). Jeg hadde en med Austin, den var urolig morsom også....men vi ble diskvalifisert. Det måtte være et stykke fra et publisert skuespill, og scenen vår var et skrevet for å være en scene. Vi framførte den på drama region og gikk videre til state med straight superiors (vi fikk altså første plass i alle rundene våre), så det var ekstra kjipt å bli diskvalifisert. Scenen vår handlet altså om at Austin var redd for en edderkopp som var i leiligheten hans og ringer meg og jeg kommer for å redde han fra edderkoppen. Så blir jeg også redd for den og vi ender opp med å holde hverandre og skrike som små unger på en stol. Det var en contemporary scene. 

 

Det er mange forskjellige events på Individual Acts. Contemporary scene, classical scene, humorous monolog, dramatic monolog, musical theathre og pantomime. Vi fikk 2 andre plass som en skole, siden nesten alle fikk straight superiors eller overall superiors og gikk til state. 

 

Det var hvertfall gøy å se på alle forskjellige scenene og sånt, og en bra opplevelse for meg som utveklingsstudent. 

 


Skriv en ny kommentar
hits