american flag shorts

Heihei! I går rett etter skolen dro jeg og Terrell down to da thrift shop to pop some tags. Vi kjøpte en del jeans, slik vi kan kutte dem opp og lage shorts av dem. Vi skal ha en photoshoot før jeg drar hjem til Norge, og da skal vi lage det til så amerikansk som vi klarer, med flagg og alt det der! Så da skal vi også lage shorts, runwaydreamz lignende greier med det amerikanske flagget på dem. Vi kjøpte maling til å male shortsene, og litt godteri for dieten. Jeg er på en ny diet, jeg kaller den ''see it, eat it''. Funker kjempegodt, jeg har gått ned, hmm.....0 kilo. 

 

Vi kjørte bort til skolen for å se på fotballkamp, Bear River spilte mot Ben Lomond. Bear River måtte vinne denne kampen for å gå til state, men tapte siden Ben Lomond alltid spiller skittent. Vi kidnappet også babyen til treneren, han har verdens søteste unge som er bare glad, smiler og ler hele tiden. Vi kidnappet ikke ungen hans bokstavelig talt, vi bare gikk 10 meter bort fra telten han var i. Så ikke ring politiet, jeg er et snilt menneske og ikke en kriminell. 

 

Jeg klarte å få noen sponsorer for Dancing with the Stars også, vi trenger å få 300 dollar, til nå har vi kun 175. Heldigvis er det fortsatt 2 uker til konkurransen. 

 
nice :-)
Skriv en ny kommentar
hits