international cuisine

I dag hadde vi både tysk mat og litauisk mat til middag og franske crêpes med vanilje custard til dessert. Tabea laget tyske kjøttkaker og poteter,jeg laget litauisk suppe og vertsmor laget crêpes. Crêpes var utrolig godt, må være den beste desserten jeg noen gang har spist! Med friske jordbær over dem og vanilje custard inni, får vann i munnen av å tenke på det bare. Hele famiien var med å lage, så det var veldig koselig. Vi hadde også ketchup, så det gjør det amerikansk óg. Sala var på date og det samme var Ammon. Så jeg og Tabea var hjemme og laget mat. Suppen jeg laget innholder rødbeter, gressløk, agurk, dill, surmelk, rømme og salt. Jeg hater rødbeter til vanlig og de får meg til å brekke meg, men denne suppen liker jeg kjempe godt! Den er utrolig forfriskende på en varm sommerdag og er veldig god sammen med poteter. 

 

Jeg begynte å lage suppen, og jeg hadde tatt feil agurk i kjøleskapet og den var dårlig og smakte helt feil. Så da måtte jeg begynne på nytt og jeg hadde alle ingrediensene i bollen, så vertsfaren min måtte dra på butikken og kjøpe nye, siden agurken ødela alt. Men vertsforeldrene mine likte den veldig godt og jeg likte Tabea's tyske mat veldig godt også, noe jeg får lyst å lage hjemme til foreldrene mine i Norge. 

 

Vi var også på konsert på senior citizen event, Tabea skulle spille fiolin der så vi dro for å se på henne spille. Tabea er helt utrolig....hun er sykt god på fiolinen sin. 

 

Så kom Sala hjem og vi tre jentene satt sammenklestret foran dataskjermen på stuegulvet og såg på Doctor Who, som vi alltid gjør. 

 Skriv en ny kommentar
hits