HELLO AND GOODBYE

Så ja...jeg er tilbake i Norge, kalde og regnfulle Sunnmøre for å være mer eksakt. Jeg har ikke oppdatert bloggen på en stund nå, siste tiden i USA var jeg veldig opptatt med å være sammen med venner og prøve å få gjort mest mulig ut av den siste tiden jeg hadde der borte. Jeg var jo der i et helt år, men den siste måneden føltes det ut som jeg hadde akkurat kommet og måtte dra med engang. Det var grusomt. Etter at man har møtt og blitt kjent med så mange utrolig hyggelige mennesker, så er det vanskelig å dra fra dem. Jeg synes at den siste tiden var verst, å si farvel til alle du har blitt så utrolig glad i det året. Det verste var vel vertsfamilien min og bestevenninnen min Terrell. Selv om jeg fikk bare knappe 4 måneder med vertsfamilien, så var å si farvel til dem det verste jeg har opplevd hele dette året. Vi sto alle og hulket før jeg måtte gå gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Så sto jeg der alene....å hylgråt. På flyet så var det noen som prøvde å trøste meg, verdens snilleste dame som snakket med meg og prøvde å oppmuntre meg i 3,5 time. Jeg SKAL tilbake igjen snart, det er helt sikkert. 

Reisen gikk egentlig veldig greit, selv om den var veldig lang. Flyturen til Oslo fra Newark tok 8-9 timer, og jeg var våken hele tiden og klarte ikke å få sove. Det var så utrolig kjedelig. Så kom jeg til Oslo, og der var selveste Ruth Anna og ventet på meg, det var så godt å se henne. Så tok vi flyet til Vigra og der var nesten alle vennene mine og møtte meg, det var så utrolig herlig å se alle igjen. Jeg hadde ikke ord. Så dro vi alle hjem til meg og spiste middag som min kjære mamma hadde forberedt. 

 Nok om det! Jeg har jo vært i Norge lenge nå, ca. 2 måneder nå. Har vært på ferie i Litauen i 2 uker, det var så herlig. Sol og varme hver dag er noe jeg aldri kan gå lei av. Sommer er det beste jeg vet, synd at det ikke er så mye av det her på Sunnmøre. Jeg skal prøve å få lastet opp noen bilder fra ferien min en annen dag. Har fått meg jobb og, på den lokale Jokerbutikken. Jeg trives veldig godt der, jeg jobber sammen med utrolig hyggelige mennesker der. Det er også veldig greit at jeg kan bare gå eller sykle dit, gjør det veldig enkelt for meg. 

 Det er jo søndag idag, og det er ikke så mye å gjøre på søndager. Så jeg velger å bare ligge i sengen min og se på rotet mitt på gulvet og håpe på at det rydder seg selv. Jeg trodde at en stor garderobe skulle hjelpe meg i å være litt ryddigere, jeg tok feil. Det gjorde alt verre. Menmen, jeg finner nok husmoren inni meg en eller annen gang. Jeg kjøpte meg en fresh shorts her om dagen, på salg til og med for 29 kroner...whaaat??Men jeg vet ikke om jeg får brukt den siden der er så utrolig kort! Kan vise dere innkjøpt og andre skatter jeg har funnet en dag om noen er interresert. 
 Fikk også en gammel veske av farmoren min som jeg likte veldig godt! 

 Ha en fin søndag alle sammen!

 

Skriv en ny kommentar
hits