FLOWERPOWER

Jeg er altså veldig glad i blomster og hvis jeg kunne så hadde rommet mitt sett ut som en jungel. Men det kan jeg ikke gjøre og det hadde ikke vært så utrolig fint heller. Blomstrene jeg hadde før jeg dro til statene, har mamma tatt over og jeg måtte få meg noen nye. I dag dro jeg innom plantasjen og gjorde et lite impulskjøp når jeg husket at det var noe viktig som manglet på det nye rommet mitt, nemlig blomster. Fikk kjøpt meg noen mini-blomster og en Phalaenopis orkide. Kjøpte en mini-orkide òg som jeg synes var så utolig søt. I mine øye er orkideer de fineste blomstene du noen gang kan finne, bortsett fra tulipaner (jeg har en svakhet for tulipaner). Jeg hadde noen små krukker, eller glass rettere sagt...som jeg ikke fant noe jeg kunne ha i. Så nå kan jeg plante mini-blomstene i dem. Jeg har ikke fått gjort det ennå, men jeg får se om jeg får tid i morgen, da kan jeg vise dere resultatet. 

Jeg gleder meg til å kunne innrede stuen min og badet når det er ferdig! Jeg elsker å innrede og jeg blir aldri fornøgd med det jeg kjøper så jeg må fikse på det hele tiden. Men nå må jeg bli ferdig med rommet mitt først. Må fortsatt bli ferdig å male bokstav-knaggene og rammene som jeg skal ha på den røde veggen min. Nå har jeg bare to store rammer som ser bare flaue ut, skal få opp flere og få satt noen bilder i noen av rammene. Så håper jeg på at det blir pent! 

Jeg håper at Beaucarneaen ikke vokser til å bli kjempesvær, noen som vet om de vokser store eller om det er noe annet med mini? 
Skriv en ny kommentar
hits