LIFE

Hey peeps! Nå er det snart skolestart og jeg har mistet et helt år med skole så jeg gruer meg ekstra mye til siste året på videregående. Tenk om jeg ikke kan noen ting og USA har gjort meg dum som et brød? Neida, håper ikke det. Det er ikke så gale, jeg liker bare ikke skole generelt. Men hvem gjør? 

En ting som plager meg veldig mye er regnet her...HVOR KOMMER ALT DET JÆVLA REGNET FRA???  Det regner jo hver bidige dag, er så sykt lei av det. Vil bo en plass der det aldri regner og er bare sol hele tiden! En ørken kanskje? 

Jeg har forresten kommet over noe sykt bra låter. WIldfire av John Mayer er min favoritt akkurat nå og jeg klarer ikke å slutte å lytte til den. John Mayer er kanskje min all time favorite, han har en så sykt beroligende stemme.Red hands av Walk Off the Earth og er utrolig bra! Jeg er en person som hører på absolutt alt! Det kommer bare ann på humøret mitt, en dag kan jeg høre på skikkelig sukkersøt musikk en annen dag kan jeg høre på heavy metal. Det blir vel ikke så mye av heavy metal da, det er jeg ikke så stor fan av. Etter at jeg var i USA så har jeg begynt å høre på så sykt mye country, og jeg elsker det! Hunter Hayes ♥

Nå ble det litt av hvert, jeg må ta å hoppe i sengs nå, jobb i morgen. Det er så greit å jobbe så nært huset mitt, elsker det! 
kristina

12.08.2013 kl.21:28

Kos deg! Stå på<3<3
wa2wo.blogg.no

12.08.2013 kl.21:37

Sov godt vakre du <3
Karolina Maria Griciute

12.08.2013 kl.21:43

wa2wo.blogg.no: tusen takk :D
Skriv en ny kommentar
hits