SLITENOGTRØTT.COM

Hei! Selv om jeg absolutt ikke har en ting å blogge om for øyeblikket, jeg kan hverken legge ut outfits eller om ting jeg gjør for jeg går nesten bare i slappeklær og gjør ingenting. De mest brukte klærne mine for øyeblikket er Joker t-sjorta og morgenkåpen som jeg har på meg akkurat nå i skrivende stund. Den er så utrolig god og deilig. Har sann ca. 4 morgenkåper, kanskje flere om jeg leter...er så sykt glad i tykke, varme og deilige plagg. 

Føler meg syk i dag, har vært kvalm og slapp i hele dag. Det er et virus som har gått rundt i det siste, så jeg håper jeg ikke får det! Er sikkert bare sliten for jeg ikke får sove om nettene, det er veldig lenge siden jeg fikk sovet godt om nattet. Jeg driver å våkner 100 ganger om natten for ingen grunn og det er sååå irriterende! Når jeg hadde jetlag etter jeg kom hjem fra USA så ga mamma meg sovetabletter slik jeg skulle klare å sovne om natten, og jeg visste ikke at man må ligge helt stille etter man har tatt den så jeg satt å surfet på internett jeg. Plutselig begynte bildene å komme ut av datamaskinen og jeg så monstere og aliens osvosv... Ringte kjæresten hulkendes og sa at ett monster hadde stukket av fra buret og alt slags ting. Til slutt ringte jeg mamma og og hun kom ned og måtte ligge med meg for at jeg skulle få roet meg ned. Uff, verste natta i hele mitt liv...var så utrolig skummelt! Kunne aldri blitt narkoman, tenk å drive å hallusinere slik da?! Det er jo feil å si da, siden man blir avhengig. Men den saken kommer jeg inn på en annen gang eller aldri. 

Har fått dilla på lange sokker, liker de så godt! Er så behagelig å bare trasse rundt med sokkene helt opp til knærne, sikkert kun jeg som synst det. Høres sikkert merkelig ut, men for meg er det normalt. 
SweetFoto

13.08.2013 kl.19:23

Såå fin blogg! :-)

Jeg hadde blitt super glad hvis du tok turen innom min blogg også :-D
Darawadi(Dara)

13.08.2013 kl.19:30

god bedring :( Håper du blir bedre :) Jeg kom hjem fra Usa, for 2 1/2 uker siden, og forsatt så klarer jeg ikke å sove før 4 (pm)tiden. Og våkner to tiden (am). Døgnrytmen blir helt vill og tja annerledes . Du for sikkert sove godt om noen dager. :)Håper det går bra
future.blogg.no

13.08.2013 kl.19:43

Super fin blogg du har! Interesant å lese! Skal fortsette å lese den! Kunne du kommentert min blogg? :)
Skriv en ny kommentar
hits