FØRSTE SKOLEDAG UNNAGJORT

Hei! Jeg har ikke gått en hel dag på skolen engang og jeg er allerede lei...Det er koselig å se gamleklassen igjen da, og lærere. I dag måtte vi møte om klokken 10 og gikk gjennom timeplan, frihelger, programfag, lærere osvosv. Fikk bøker også, så fikk vi gå halv 12 så det var ikke den lengste skoledagen jeg har hatt. Dette året skal jeg virkelig stå på og være verdens største nerd. Får se om jeg klarer det da!lacitaded

Programfagene jeg skal ha tror jeg blir sosialkunnskap, samfunnsfaglig engelsk og eventuelt psykologi eller markedsføring og ledelse, får se hvilken av de to jeg kan få lov til å ta eller om det er plass til meg i klassen. 

Jeg og Audun tok oss en liten shoppingrunde etter skolen, vi skulle egentlig bare kjøpe noen fisker men det ble til at vi gikk rundt hele Moa for å lete etter sko og jeg måtte jo såklart kike innom alle butikken jeg såg på min vei.. Vi kjøpte 2 pansermalle (albino pansermalle faktisk, ser ut som døden selv), 2 scalare og 3 khuli ål og noen planter. Vi kjøpte egentlig 2 khuli åler, men vi fikk med 3, hihihi! 

Har en venn i USA som var utsatt for en helt syk motorsykkel ulykke, det var en bil som kom foran han og han ble slengt av sykkelen til andre siden av veien til motgående trafikk og ble kjørt på der igjen. Han rullet ribbeina, flerret opp levra og kollapset lungene. Jeg er helt sjokket! Må bare be til Gud om at han bli bedre og klarer seg gjennom dette. 

Kjøpte meg denne toppen i dag på Bik Bok, og den jeg har under toppen. Jeg trenger virkelig noe slikt man kan ha under lave topper, slik at ikke hele brystet mitt viser. Alle topper blir så sykt langt nede på meg, så jeg må bruke singletter hele tiden. Men jeg fant denne bh lignende greia som jeg synst var helt perfekt. Passer ikke til alt, men noe får jeg nå brukt mer pågrunn av denne redderen. 
Fornøyd gutt med nye Nike sko. 

Skriv en ny kommentar
hits