SYK....

Som overskriften sier så har jeg blitt syk, og hvor teit er det ikke å være syk i helga? Hvertfall når det er så fint vær som det har vært i dag og i går! Det er kjipt det skal jeg si deg. Jeg var jo på jobb på lørdag og jeg var så sykt dårlig hele tiden jeg var der så jeg måtte bare dra hjem til slutt, tenkte det skulle gå over...det gjorde det altså ikke. Bra jeg dro hjem når jeg dro hjem, for når jeg kom hjem ble jeg bare verre og holdt på å brenne opp i feber. Å fryse og skjelve når det er over 20 grader ute er ikke så utrolig gøy. Hater influensa.... Men nok om det. 

Jeg har jo bare vært liggende i senga hele tiden og levd på appelsinjuice og Doctor Who, jeg er nesten ferdig med alle sesongene og neste kommer ut i november, det er alt for lenge å vente. Pluss, da er det en ny doctor òg, som jeg ikke helt vet om jeg liker. Men jeg likte jo ikke så godt Matt Smith når han ble doctor heller, nå blir jeg nesten trist for at han skal ut. Det er helt sikkert ingen som forstår hva i alle dage jeg snakker om...derfor må alle se Doctor Who! Det er sååå bra!! Nei gud...hør på meg, jeg er jo avhengig! Hatet jo Doctor Who første gang jeg så det. Men jeg har faktisk lest litt og hørt på musikk menst jeg har vært syk òg, så jeg har ikke baare sett på Doctor Who. 

I morgen er det mandag igjen og nå har mandag blitt enda verre siden skolen har slått inn for fullt. Har full dag i morgen, tenkte jeg sluttet tidlig i morgen jeg...men neida. Jeg begynner sent på tirsdag da, det er deilig, da får jeg sove litt lenger. 
Karina Larsen

25.08.2013 kl.20:42

God bedring :)
Karolina Maria Griciute

25.08.2013 kl.22:02

Karina Larsen: Tusen takk! :D
Skriv en ny kommentar
hits