TUMBLR ADDICT

Hei og hallo! Dagen i dag har vært så sykt sen, den slutter aldri... Dagen startet med en tur til tannlegen (jippii!!), jeg hadde heldigvis ingen hull (dobbejippii!!) . Det var helt grusomt når hun holdt på å grave rundt i munnen min når jeg har et svært sår på tunga som svir så innmari! Jeg er en av dem som synst jeg selv smaker så godt at jeg har nødt å prøve av og til og biter meg selv på tunga. Håper der skjønner jeg er ironisk, av og til er ironien min så avansert at folk tror det er sant. Men så skjønner jo jeg aldri ironi selv heller da og hvertfall hvis en person jeg ikke kjenner så godt er ironisk om at de liker noe. Eksempel: ''Jeg elsker å ha gjørme over hele kroppen min jeg'' Jeg: ''Ååå, så fint! Sikkert bra for huden.''. Dette var faktisk en ekte samtale. 

Så var det skole, alt jeg gjorde på skolen i dag var å sitte på tumblr. Fysøren, så hekta jeg er! Følg meg! fuzzyhappiness.tumblr.comEr det noen andre som bare ikke klarer å komme seg vekk fra tumblr når de først har begynt å bla i gjennom? Jeg klarer det hvertfall ikke, blir så inspirert og misunnelig på alle som er så rike og har råd til så utrolig fine hus, klær, smykker og ja, you name it. Jeg er blakk jeg. Vel, ikke helt blakk...jeg har en femtiøring i lommeboken da. Den blir sikkert verdt en del noe om noen hundre år. Får lønning snart da, heldigvis! 

Etter skolen dro jeg opp på balletskolen, danset og tok bussen hjem igjen. Når jeg kom hjem så fikk jeg poteter til middag. Vet dere hva? Det var verdens beste poteter, jeg tror det må være de beste potetene jeg har smakt! Slukte alt på en gang jeg. 

Hvertfall.....nå orker jeg ikke å skrive mer tull.Sitter her og prøver å gjøre lekser, men tumblr bare drar meg tilbake i skjermen. Jeg er sliten og trøtt, det kan dere sikkert se på innlegget òg. Blæ, over og ut.
Skriv en ny kommentar
hits