LENGE SIDEN SIST

Heia! Nå er det en stund siden jeg har satt meg inn i å skrive et innlegg på denne bloggen her. Har vært syk hele uka og ikke vært opp til å finne på noe til sprell. Men nå er jeg oppegående igjen, tilbake på skolen òg. Har mest sannsynlig hatt et virus eller noe sånt, har følt meg som dritt. Er så ofte syk for tiden, kanskje en tur på legen hadde vært lurt? 

Anyhow, oppdaterte iPhonen i dag tidlig til iOS 7. Jeg har aldri følt meg så inkompetent og forvirret før. Føler meg som en gammel dame som aldri har blitt utsatt for teknologi. Skjønner absolutt ingenting, det er som en ny mobil. Angrer veldig mye på at jeg oppdaterte mobilen. Blæ. Forhåpentligvis blir jeg vandt med det snart. 

Ellers så har jeg det fint, filosoferer over livet og finner ut hva slags superkrefter kommer til å redde menneskeheten og slikt, det vanlige. Er veldig glad for tiden, føler jeg må smile hele tiden bredt til alle som kommer meg i møte og slå dem i fleisen med gladheten min. 
Hanne - Legg meg til som venn!

19.09.2013 kl.21:25

Jeg likte den nye oppdateringen på iphonen, jeg. Jeg synes den var enklere enn den gamle :)
K A R I N E

19.09.2013 kl.23:07

jeg likte faktisk ios 7 veldig godt! Mange som mener at den ligner for mye på android, men jeg føler de eneste "store" forskjellene er på ikonene. Kameraet derimot trengte en oppgradering og det har det heldigvis fått! :D

God bedring , får håpe du blir helt fin og at det ikke er et virus!
Karolina Maria Griciute

20.09.2013 kl.08:21

K A R I N E: jaa, det er jo pent og alt det der, men jeg klarer bare ikke å venne meg til det ennå :)
tusen takk! :)
Skriv en ny kommentar
hits