NYTT I SMINKEPUNGEN


Jeg er vel ikke den eneste jenta som elsker ny sminke, prøve ut nye ting og sminke seg òg for den del. Tidlig på morgonen er å sminke seg ikke akkurat noe jeg gleder meg til, men når jeg kan eksperimentere litt òg så er det ikke så gale. Husker før så orket jeg nesten aldri å sminke meg for jeg HATET å gjøre det. Det var så kjedelig og jeg gjorde det samme hver gang. Jeg trives jo veldig godt uten sminke òg, i sommerferien sminket jeg meg ca. èn gang. Første gang jeg sminket meg skikkelig var på første skoledag.  Kan kanskje vise dere hvordan jeg bruker å sminke meg i hverdagene. 

Anyhow, fikk noen nye skatter i posten her om dagen, venter fortsatt på noe. Blandt annet så fikk jeg ikke øyenskygge paletten min. Bestilte en matte bronzer og highlighter fra The Balm for contouring. Det har vært etterlenget, mistet highlighteren min i bakken for en stund siden så den knuste til en million biter. Det skjer så ofte med meg, mister alt av sminke og det går ut over hele golvet. Har mistet i.d pudderet tusen ganger, nå orker jeg ikke å kjøpe det lenger. Denne gangen gikk jeg for en presset foundation fra GloMinerals. Håper det er bra, har aldri brukt det før. Har faktisk aldri brukt presset pudder før, så får se hvordan det går, håper jeg ikke ender opp seendes ut som ei porselendukke. Fikk noen koster også, knallrosa såklart! Det var så søte at jeg måtte bare ha de. 
Berit

02.10.2013 kl.19:32

Yo!! Helt først vil jeg bare fortelle deg at bloggen din er til kjempe stor glede for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de fineste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!
Emilie

05.10.2013 kl.23:16

Elsker bloggen din !!!

Bildene dine blir jo perfekte
Skriv en ny kommentar
hits